Galaxy Note II Almayı Düşünüyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alenkolik

alenkolik

Üye
pişman etmez yeni çıkan cihazlar bile bence pişman ettirmez bu cihaz için , oyun desen oda açıcak buda ekran desen ustu yok , tamamen eğlenceli bir cihaz yani her dk birşey öğrenebilirsin onda :D

Dedereis ne acayipsin ya note 2 yi övuyoruz diye bizi yerden yere vurdun. Demedigini birakmadin. Simdi ayni seyleri sen yapiyon. :D şimdide ben nokiacilik yapacam :ehe yahu kizmayin ama egri oturup dogru konusalim. Kendim kullaniyorum diye konuşmuyorum. Şu cihazi alin kullanın bi daha elinize ne nokia nede iphone alırsınız. Gercekten adamlar yapmis. Ben cok ttelefon kullandım ama ekrani ile gücü ile donanimi ile spen ile ( ki bu bambaşka bisey) yok boyle birşey. Gönlü olan herkese nasip olur inşallah.

Rygebin

Rygebin

Üye
güzel telefon cep problemi olabilir ödev açısından oyun açısından çok iyi tavsiye ederim

lordufuk

lordufuk

Üye
şahsen bende almayı düşünüyorum ma hd ekranlı telleri duyunca açıkcası kararsızkaldım :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Dedereis ne acayipsin ya note 2 yi övuyoruz diye bizi yerden yere vurdun. Demedigini birakmadin. Simdi ayni seyleri sen yapiyon. :D şimdide ben nokiacilik yapacam :ehe yahu kizmayin ama egri oturup dogru konusalim. Kendim kullaniyorum diye konuşmuyorum. Şu cihazi alin kullanın bi daha elinize ne nokia nede iphone alırsınız. Gercekten adamlar yapmis. Ben cok ttelefon kullandım ama ekrani ile gücü ile donanimi ile spen ile ( ki bu bambaşka bisey) yok boyle birşey. Gönlü olan herkese nasip olur inşallah.

Eyvallah tavsiye için :) :oke: hastayım Note 2'ye yaaa <3

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
gerçekten şu not 2 midir nedir onu nasıl telefon yerine koyup seviyorsunuz şahsen bana bedava yada hediye verseler hemen satar değiştiririm zaten ekranın düşük çözünürlüğü ve mat olması cabası

Herkesin kendi beğeni tarzı var. Şahsen bende sevmiyorum ama kimse kötü diyemez iyi bir alet.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Note 2 telefon değil benim için, bin tane arkadaşım olacağına 1 tane Note 2'm olsun daha bişey istemem diyebileceğim bir cihazdır Note 2 ama gel gör ki askere gidiyorum gitmesem, şuan afedersiniz eşekler gibi çalışır yine de alırdım + bugün sık uğradığım bir telefoncu 2000 :tl: 'den satıyor o paraya acımaz alırdım yani, alacağım da.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
on numara telefon boyutu sorun olmazsa asla pişman olmazsın kullandıkça günden güne telefon hosuna gitmeye baslar hergün biraz daha fazla sevmeye baslarsın telefonu

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Hmm note 2 çok iyi fikir :)

alenkolik

alenkolik

Üye
gerçekten şu not 2 midir nedir onu nasıl telefon yerine koyup seviyorsunuz şahsen bana bedava yada hediye verseler hemen satar değiştiririm zaten ekranın düşük çözünürlüğü ve mat olması cabası

Ya su adami atin forumdan.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
niye gocundun bana bedava versen satar parasını yerim bana çok itici ve ekranı da çok kötü çözürlülük var bunu görmek için dahi olmaya gerek yok elinde var diyede zoruna gitmesine gerek yok

Güzel kardeşim adam senin şahsi fikrini sormuyor adam kafaya koymus note 2 alcak ozaman note 2 şöyle böyle bence iphone 5 i tekrar düşün demen yeterli

gkcll

gkcll

Üye
Güzel kardeşim adam senin şahsi fikrini sormuyor adam kafaya koymus ya note 2 yada iphone 5 hangisini alayım ozaman iphone 5 al note 2 şöyle böyle demen yeterli

konuyu açan kişi ye telefon öneri si yapmadım zaten kardeşim isteğini alsın beni ilgilendirmez ben zaten yanından geçsem bakmam o telefona yani hd ekranlar ona 10 basar ok

alenkolik

alenkolik

Üye
adam girdigi her yerde birilerine satasip tartisma ortami yaratiyor. Es gecip kendi haline birakin. Biz arkadaşımıza yardimci olalim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam beyler artık bırakalım şu saçma sapan tartışma işlerini bana göre iyi olan ona göre kötüdür. Renkler ve Zevkler tartışılmaz. Olayı farklı boyutlara getirmeden hitap şeklimize ve yorumlarımıza dikkat edelim.

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam beyler artık bırakalım şu saçma sapan tartışma işlerini bana göre iyi olan ona göre kötüdür. Renkler ve Zevkler tartışılmaz. Olayı farklı boyutlara getirmeden hitap şeklimize ve yorumlarımıza dikkat edelim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
*Lütfen birbirinize hitab şeklinize dikkat ediniz :ünlem:

**Nezih bir ortamda konuyu açan arkadaşa yardımcı olacaksanız buyrunuz, rahatsız olduğunu yorum/mesajlara cevap vermek yerine ''Şikayet et'' Butonunu kullanınız :ünlem:

***Herhangibir tartışmaya girdiğiniz takdirde tek tarafın ceza almayacağını aynı zamanda sizinde ceza alabileceğinizi belirtmek isterim :ünlem:

****Lütfen tartışma çıkaracak yorum/mesajlarınızı konu içerisinde belirtmeyiniz :ünlem:

*****Konu amacından çıkmadan tartışmayı noktalayınız, burda zorlama vb durum yok siz sevmeyebilirsiniz bu bizim de sevmeyeceğimiz yada sevmememiz anlamına gelmez, kararlara saygılı olalım, umarım tartışma daha fazla büyümez :ünlem:

+iyi forumlar :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
üslubumuza ve yorumlarımıza dikkat edelim devam ederse konuyu kilitleyeceğim,herkesin beğeni ve zevklerine saygı duymalısınız.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Note II almayı kesinleştirdim. İnşallah yakın zamanda alacagım ve pişman olmayacagımdan eminim. Bu hafta satılan bir yere gidip elime alıp bir bakacagım

- - - Eklendi - - -

Peki sizce Beyaz mı alayım Gri mi?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Beyaz da hoş gri de hangisi hoşunuza giderse onu alın bence :oke:

alenkolik

alenkolik

Üye
Gri biraz eskitme geldi bana. Bu yuzden beyazi tercih ettim. Kaptaninda dedigi gibi hoşuna hangisi giderse onu al zevk meselesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt