Qt hakkında bölüm açılmalı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Qt hakkında bölüm açılmalı..
Bildiğiniz üzere Qt hakkındaki çoğu kaynak yabancı dilde. Yalnızca bi tane forum var o da pek tutulmamış :( Diyorum ki Qt hakkında bi bölüm açılsa, bildiklerimizi paylaşsak çok iyi olur :) Bu yabancı kaynaklarla öğrenmem epey bir zaman alacak çünkü.. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bişey sormak istiyorum Qt bir çeşit program uygulam yazma vb bi programdı galiba, şuan için bu Qt hangi sistemler için kullanılabiliyor, bildiğim symbianda var, hani android gibi sistemlerde de sık kullanılan bir durum ise bu Qt olayı, açılmasını isterim, lakin yalnızca symbian içince mümkünatı yok açılmaz, talebin yoğunluğuna bağlı + Qt programları da hep ingilizce malesef :bilmm bilemiyorum ama adminler/moderatörler bir göz atıp gerekli açıklamayı yapacaklardır :tebessüm:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Qt her sistemde kullanılan bir program dili dostum :oke: yani açılması çok yararlı olur :)

PessimisT60

PessimisT60

Üye
İnşallah Amacına Ulaşırsın Kardeşim :bye2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Programlama dillerinden sadece bir tanesine özel bolum olması hoş olmaz. Fakat yeterli ilgi ve talep olursa programlama başlığı altında bütün diller için ayrı bölümler oluşturulması konuşulabilir.

esokmen

esokmen

Üye
Eğer gerekli ise açılası bencede iyi olur. Android kullanıyorum ama daha hiç rastlamadım kardeşim ben.

Metin MF

Metin MF

Üye
Güzel olur mesela python için var

Kayahan14

Kayahan14

Üye
aynen python varsa qt de olmalı

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
+1 bencede açılmalı

Lina_TR

Lina_TR

Üye
telefonda qt vardı sildim nasıl yükleyebilirim

memoklc1907

Üye
qt ne ıse yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt