Astrosman dayımın yeğenleri gelin bi acil.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asteroid9

Asteroid9

Üye
1. otostopcu :naughty: 2. dandanakan92 3. Metin 4. Recepberka 5.iyavuzöz 6. Kerim3 7. Doktorr 8. Dangerboy (abi yeğen) 9.xonex (abi yeğen) 10.Hackless 11.Asteroid9 liste burda

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Yeğenlerim ygs girip iyi bi puan almam lazım. Batu lider yok. Sağ kol sensin sen görevleri yapacaksın. Emir vermiyeceksin bu bir.. Ikincisi ise haftalık denetim yaptır denetim yeğenime, bir saygısızlık olursa xonex adlı abi üyeye söyleyeceksin. O gerekken cezayı konseyde verecek..

Tamam dayım :op:

Alttaki konuya gel dayı

otostopçu

otostopçu

Üye
1.dandanakan92 2.asteroid9 3. Metin 4. Recepberka 5.iyavuzöz 6. Kerim3(bilmem ne) 7. Doktorr 8. Dangerboy (abi yeğen) 9.xonex abi yeğen 10.Hackless11.otostopcu liste burda

:sahan:

ben sol kolum bikere :sahan:
:sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan: :sahan:

- - - Eklendi - - -

siz yokken ben vardim :trip:

Kerim.

Kerim.

Üye
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm

Asteroid9

Asteroid9

Üye
düzelttim :)

otostopçu

otostopçu

Üye
sıra önemli değil :sirit: önemli olan yiğen olmak :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt