lumia 920 3g

Sponsorlu Bağlantılar

AlicanL920

Üye
onu biliyorum abi güncelleme gelicekmiş :) 3g yazmıyor uste veri baglantısı acık bi de ana sebeke baglatısı yazıyor abi turkcell yazmıyor

n000k

n000k

Üye
Operator ismi yazmaz,3g de yazmaz.3g hizinda baglaniyorsan H yazar.2g hizinda baglaniyorsan E yazar.
<- Lumia 920 aşkım ->

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
artık şu 3g yi açmaları lazım ayıptır ya ne anlaşması Lumia alıyorsun 3g yok bu ne ya

n000k

n000k

Üye
3g var arkadaşlar.goruntulu konuşma yapılamıyor sadece.şuna 3g yok demeyin.bilmeyenler 3g bağlantı olmadığını sanacak..goruntulu konuşma yok deyin..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

enesx86

Üye
Skype ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

NUD

NUD

Üye
Arkadaşlar bazıları sırf msj yazayım diye konulara cevap yazıyor ve gereksiz muhabbet oluyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar size net bir cevap veriyorum
3g data baglantidir. 4g gibi yada 2g gibi
Goruntulu konusma ayri birsey
Eger o cihazda 3g varsa ön kamerada varsa ama gorusme cipi yani entekre parca yoksa gorusme olmaz. Yada firma blok etmistir.
Òn kamera varsa 3g yoksa bile skype paltalk face gibi uygulamalarda online gorusme olur.
Sadece samsung ve lg 3g gorusme sagliyor htc nokia moto vs markalar artik 3g gsm gorusmeye sicak bakmiyor sebebi operatorlerin fahi$ sozlesmeleri ve modern online uygulamalar olabilir. Yani gsm gorusmesi icin cihaz alacaksaniz iyice arastirin oyle karar verin. 3g ve ôn kamera var diye aldanmayin.
Saygilar...

• Beğen
Tepkiler: n000k
serinaga

serinaga

Üye
Memlekete 3g girince ilk etapta operatörler görüntülü görüşmeyi ön plana çıkardılar, haliyle çoğu kişi halen 3g olayını görüntülü görüşme özelliği sanıyor. Bu aynen ilk ATM'nin ülkeye giripte halen adının Bankamatik olarak söylenmesi gibi ...

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet katiliyorum. Bende ilk basta karistirmistim. Ah bizim reklamlar varya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Memlekete 3g girince ilk etapta operatörler görüntülü görüşmeyi ön plana çıkardılar, haliyle çoğu kişi halen 3g olayını görüntülü görüşme özelliği sanıyor. Bu aynen ilk ATM'nin ülkeye giripte halen adının Bankamatik olarak söylenmesi gibi ...
:oke: evet çok doğru...

AlicanL920

Üye
ali abi 3g ile internete girince hata veriyor dns hatası bu olayı nasıl cözmeliyim facebook paketim var olmuyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ali abi 3g ile internete girince hata veriyor dns hatası bu olayı nasıl cözmeliyim facebook paketim var olmuyor ?

sadece Facebook paketin mi var yoksa ayrıca internet paketin de var mı. Tarayıcıyla internete girebiliyor musun.

AlicanL920

Üye

sadece Facebook paketin mi var yoksa ayrıca internet paketin de var mı. Tarayıcıyla internete girebiliyor musun.
sadece facebook paketiim var tarayıcıyla internete giriyorum abi wifi ile baglanınca (m.facebook) yaziyorum cıkmıyor war mı bunun bi yolu ali abim :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
sadece facebook paketiim var tarayıcıyla internete giriyorum abi wifi ile baglanınca (m.facebook) yaziyorum cıkmıyor war mı bunun bi yolu ali abim :)

tarayıcı ayarların mobil mi masaüstü mu ayarlı

blacktalon

blacktalon

Üye
galiba skype ile bu sorun gideriliyor

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman aktif olacak bu görüntülü görüşme

dedereis123

dedereis123