THY 2013 iç hatlarda uçak biletleri 44 TL indirimli fiyat kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
THY 2013 iç hatlarda uçak biletleri 44 TL indirimli fiyat kampanyası
Türk Hava yollarında uçak biletlerinde kampanyalar devam ediyor. THY yeni kampanyasında 2013 yazında tüm Türkiye’ye Avrupa’nın en iyi havayolu olan Türk Hava Yolları ile uçmak sadece 44 TL.

1 Haziran-26 Ekim* tarihleri arasında tüm Türkiye’de istediğiniz noktaya her şey dahil 44 TL’ye uçun.
Rezervasyon ve Biletleme dönemi;
  • Seyahat dönemi: 01 Haziran-26 Ekim 2013 (dahil) tarihleri arasındadır.
  • 02-12 Ağustos , 29 Ağustos-3 Eylül, 11-21 Ekim 2013 tarihleri kampanyaya dahil olmayıp promosyon ücreti uygulanmayacaktır.
  • Rezervasyon yapıldıktan sonra 1 saat içinde biletlenme yapılması gerekmektedir.
  • Seyahat değişikliğine ve iadeye izin verilmez.
  • Bu kampanya dahilinde taksit seçeneği sunulmaktadır.
  • Kampanya dahilinde alınan biletler Miles&Smiles üyelerine mil kazandırmamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: ~Crusher~

komando04

komando04

Üye
süper haber teşekkürler kardeşim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İç hatlarda öyle ama dış hatlara gelince cep yakıyor hani :nono: + :tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
  • Beğen
Tepkiler: onurca06
___kaptan___

___kaptan___

Üye

Bekleriz kardeşim :)

Vallahi yurt dışını koreyi vs bilmem de askerler için uçaklar ücretsiz olmuş şubatta asker olcam ilk kez uçağa bincem :D :d: hangi ildeyse birliğim uçakla gidicem :kıskıs:

onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi yurt dışını koreyi vs bilmem de askerler için uçaklar ücretsiz olmuş şubatta asker olcam ilk kez uçağa bincem :D :d: hangi ildeyse birliğim uçakla gidicem :kıskıs:

Şanslısınız valla bizde böyle bişey yoktu :)

ama benim bildiğim doğuya düşenleri uçakla usta birliklerine teslim ediyorlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Şanslısınız valla bizde böyle bişey yoktu :)

ama benim bildiğim doğuya düşenleri uçakla usta birliklerine teslim ediyorlar

:bilmm ama haberlerde daha kapsamlı bahsettiler, izine vs çıktığımızda da uçakla ücretsiz gidebileceğiz yani :)

komando04

komando04

Üye
kardeşim aradım ve vermiş olduğun tarihler arasından bilet almak için istanbuldan ığdıra gidiş dönüş 400 Tl dediler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kardeşim aradım ve vermiş olduğun tarihler arasından bilet almak için istanbuldan ığdıra gidiş dönüş 400 Tl dediler

:bilmm + yurdışına bir benzetme yapacak olursak İstanbul-Seul (Güney Kore'nin başkenti) gidiş-geliş 1250 :tl: havayolları firmalarına göre bu fiyat 3000 :tl: 'ye kadar gidiyor :bilmm :(

onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi

alla alla niye öyle dediler ki acaba ?

kampanyadan bahsetmedin mi ?

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt