5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılımı yükleyeli 2 gun oldu ama pek beğenmedm açıkcası aşırı şarj yiyor bellenin oyun,uygulamalarını kullanıcagmı sanıp yukledm ama olmuyormus bunun temadan pek bi farkı yokmuş tus yerleri şekilleri degismiş ayrıca telefon hızlancak deniliyordu ama bunu goremedm aksıne kasmalar arttı.orjinali daha iyiymiş bence geri döncem...
katılıyorum sana orjinal daha hızlı kasma hiç yok performans daha iyi... sen orjinale dön kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: halitozken

vlkn9303

Üye

katılıyorum sana orjinal daha hızlı kasma hiç yok performans daha iyi... sen orjinale dön kardeşim :)
dur hakan naptın gören duyanda gerçek sanacak yanlış yönlendirme :D orjinal yazılım kullanılmaz bence bu varken...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:) hehe siz bile gülüyorsunuz... bana söyleyecek söz kalmadı arkadaşlar :D

• Beğen
Tepkiler: sarsuq
Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kıyamet koptu sen hala win phone cfw sini hazırlıcaksın hehehe :) ;D

vök

Üye
bu yazılımı yükledikten sonra nokia suitede telefon symbian belle olarak görünüyor ve yeniden yükle yazılyor acaba yüklesem tel açılırmı? .sağol

Fatih5588

Fatih5588

Üye
Arkadaşlar Yardım Edin yaa bir yerde tıkandım. C/progrm fls/odeon/Jaf/JAF COM Driver var bende JAF USB Driver yok napıyım??

Fatih5588

Fatih5588

Üye
Arkadaşım çok teşekkur ediyorum. Eksikleri vardır bilmiyorum daha yeni yükledim ama çok hızlı onu öncelikle söylemek istiyorum. Sağol :D

- - - Eklendi - - -

Hakan yalnız hafıza kartı bozuk diyorr???

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım çok teşekkur ediyorum. Eksikleri vardır bilmiyorum daha yeni yükledim ama çok hızlı onu öncelikle söylemek istiyorum. Sağol :D

- - - Eklendi - - -

Hakan yalnız hafıza kartı bozuk diyorr???
rica ederim.. hafıza kartını pc de biçimlendir.. sonra telefona tak tekrar biçimlendir

vök

Üye
şöyle bi baktım da senin kadar iyi cfw yapan yok :)helal olsun kardeş.)

halomid

Üye
hakan ellerine sağlık güzel bir cfw olmuş hatta senin mart 2012 tarihlerinde çıkardığın cfw yi bugüne kadar kullandım ancak bu cfw de bazı sıkıntılar da yok değil.yeni tema yüklendiğinde xpressmusic barına eklenen kısa yollar temayla birlikte değişiyor bunun çözümü var mı ayrıca wifide kablosuz internet bağlantısında bir takım sıkıntılar yaşadım sanırım harita güncellemelerindeki wifi seçeneğinden olabilir .keşke güncellemeleri de iptal etseydin çünkü örneğin müzik çaları güncellediğimizde ses kodeklerini bozuyor. Ancak hız ve stabilite çok güzel klavye şahane kullanımı kolaylaştırıyor. Tekrar emeğine sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan ellerine sağlık güzel bir cfw olmuş hatta senin mart 2012 tarihlerinde çıkardığın cfw yi bugüne kadar kullandım ancak bu cfw de bazı sıkıntılar da yok değil.yeni tema yüklendiğinde xpressmusic barına eklenen kısa yollar temayla birlikte değişiyor bunun çözümü var mı ayrıca wifide kablosuz internet bağlantısında bir takım sıkıntılar yaşadım sanırım harita güncellemelerindeki wifi seçeneğinden olabilir .keşke güncellemeleri de iptal etseydin çünkü örneğin müzik çaları güncellediğimizde ses kodeklerini bozuyor. Ancak hız ve stabilite çok güzel klavye şahane kullanımı kolaylaştırıyor. Tekrar emeğine sağlık.

teşekkürler güle güle kullan.
Temada media bar iconları var. o yazılımla alakalı bişey değilki tema ile alakalı yapan kişi eklemiş...
Wifide ne gibi sorun yaşadın.
Valla keşke iptal etseydim bu konuda haklısın. Sende silebilirsin nfe cleaner ile rofs2 göster sil...

okandeniz97

Üye
kardeş telefonum 5800 resimdeki gibi olmasını istiyorum telefonun hangi dosyayı indirecem 5800 mi c6 yazani mi

herakless66

Üye
Bilgisayar telefonumu tanimiyor kapali iken cfw yaptiğimda neden acaba :(

fafa1236

Üye
Dostum merhaba,

İniye basıp Rm'yi seçtikten sonra butonlar yeşil olmuyor ve Jaf dosyaları tanımıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba.Herşeyi düzgünce yaptım.Suit ve driverlar yüklü.2 pc'de denedim yardımcı olur musun.

Ve en altta Can't detect flashing server! yazıor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar telefonumu tanimiyor kapali iken cfw yaptiğimda neden acaba :(
açıkken bağla tanısın sonra dene

- - - Eklendi - - -

Dostum merhaba,

İniye basıp Rm'yi seçtikten sonra butonlar yeşil olmuyor ve Jaf dosyaları tanımıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba.Herşeyi düzgünce yaptım.Suit ve driverlar yüklü.2 pc'de denedim yardımcı olur musun.

Ve en altta Can't detect flashing server! yazıor.
jaf ın doğru kurulduğundan emin ol, oluşturduğun klasörlerin ismini doğru yazdığından emin ol... ve rm yi doğru seçtiğine bak tekrardan

Üst Alt