4 aylık 20 ay garantili nokia 500 kutu fatura 325 tl.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
4 aylık 20 ay garantili nokia 500 kutu fatura 325 tl.
Cihaz temiz kullanılmış olup 4 aylıktır. 20 ay kvk garantisi bulunmaktadır bütün aparatları faturası ve kutusu bulunmaktadır tamamen sorunsuzdur. cihaz kargo ile de satılabilir elden de satılabilir sanalpazar ilanını inceleyip alım yapabilirsiniz. cihazın kozmetik durumu çok iyidir tertemiz cihazdır sıfır gibidir. buyrun sanalpazar ilanına giden link ;

___kaptan___

___kaptan___

Üye
*Cihazınızın kozmetik durumunu belirtiniz :ünlem:
*Mümkünse cihazınızın kendi fotoğraflarını ekleyiniz :ünlem:

+Hayırlı satışlar :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
24 saat içinde kendi resmini koyunuz. Hayırlı satışlar.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardes 300 den anlasalim

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
Telefonun Fiyatı 200 tl Alacak Arkadaşın Kasa Değişitrmesi faydalı Olunur...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
La sanki ben resim koymuştum ne oldu onlara :allalla:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Normal biz üyelerin ilan sahibinin cihazına ait fotoğraflarını koyduktan sonra moderatörümünüz, bizlerin koyduğu fotoğrafları, ilana eklemektedir :oke: :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bilgi için sağol.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
kardes 300 den anlasalim

Anlaşalım pm attim

Not: telefonun fiyatı 200 liradır şeklinde mesaj atan zihniyeti kınıyorum ve attıgı mesajin silinmesini istiyorum. Benim konuma boyle bir mesaj atma yetkisinide nerden bulduğunu da bilmiyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Anlaşalım arayın : 05315924392

Not: telefonun fiyatı 200 liradır şeklinde mesaj atan zihniyeti kınıyorum ve attıgı mesajin silinmesini istiyorum. Benim konuma boyle bir mesaj atma yetkisinide nerden bulduğunu da bilmiyorum.

Bu denli tartışmaya meyil verecek yorumlar yazmak yerine yorumu yapan kişinin mesajını şikayet ederek ilgili mevkiye iletiniz :ünlem: teşekkürler, hayırlı satışlar, iyi forumlar :tebessüm:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Telefonun Fiyatı 200 tl Alacak Arkadaşın Kasa Değişitrmesi faydalı Olunur...
Satıcı mevcut fiyatından pazarlık yapabilir ama daha fazla etmez şeklinde bir tabir yanlış olur.. İndirim talep edebilirsiniz ama lisanımızın bu sertlikte olması ilan sayfası açısından pek uygun değil..
Fiyat konusunda bu tarzda bir tartışmaya girmeyelim lütfen.. Hem alıcı değilseniz yönlendirme yapmak çok yanlış bir tutum..
Bu başkasının evinin dekorasyonuna karışmaktan farklı bir durum değil..

• Beğen
Tepkiler: süper nova
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt