Lumia 920 aldığınız paketler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 aldığınız paketler ?
Şimdi ben 1650 tl sırf cihaz mı alsam yoksa 19.90tl ye 12 aylık 1 gb sınırsız internet varmış onu ayrı mı alsam , faturasızm direkt internet paketi ile mi alsam 93 tl * 24 ve ya 163 * 12 tl ..... Sizin öneriniz nedir ve ya l920 alırken ne tur aldınız

- - - Eklendi - - -

He interneti mix radioa için sınırsız 1 gb alıcam hani hız düşsede en azından dinleyebilirim diye düşünüyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mixradioda wifi kaydedip offline modda dinleyebilirsin.

Lumiance

Lumiance

Üye
Aveada 25 ₺ ye 5 gb paketi var bence gayet uygun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
en uygun fiyatlar avea da ama çekim gücü nedir bilemem

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar burada mix radyo ücretsiz diyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Göksel ücretsiz dinleyebiliyorsun, indirmek istersen ücretli.

gkcll

gkcll

Üye
Göksel ücretsiz dinleyebiliyorsun, indirmek istersen ücretli.

anladım tiger kardeşim sağol peki kafama takılan şu var 12 milyon şarkı diyor zaten bunu bir telefona sığmaz bu indirme konusu na biraz daha açık lık getirirmisin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
anladım tiger kardeşim sağol peki kafama takılan şu var 12 milyon şarkı diyor zaten bunu bir telefona sığmaz bu indirme konusu na biraz daha açık lık getirirmisin
Parçaları direkt olarak net üzerinden dinliyorsun, bunun için internet bağlantın olması gerekli, bu şekilde veri bağlantı ücreti alınıyor sadece. Eğer şarkıyı indirmek istersen satın alman gerekiyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
Avea da hem çekim gücü az hem de interneti ok yavaş 25yaşaltıysan 1gb 14.5 Tl vodafone da

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mixradio ile dilediginiz şarki listesini oluşturup kaydedebilir ve offline olarak dinleyebilirsiniz. Bu tamamen ucretsiz bir servistir.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
sinirsiz 1gb alsam turkcellder dinlerken hiz dusunce sorun cikarir mi

gkcll

gkcll

Üye
Parçaları direkt olarak net üzerinden dinliyorsun, bunun için internet bağlantın olması gerekli, bu şekilde veri bağlantı ücreti alınıyor sadece. Eğer şarkıyı indirmek istersen satın alman gerekiyor.
oo bu güzel miş valla hizmete bak bi nevi ücretsiz site üzerinden dinliyor sunuz

bilgi için teşekkürler

pirenuri

pirenuri

Üye
Mix radioda sana önerilen bazı listeler var o listeleri indirip çevrımdışı dinleyebiliyorsun

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
butun sarkilari dinleyebilirim dimi

pirenuri

pirenuri

Üye
evet bütün şarkıları dinleyebilirsin ama hepsini indiremessin nokianın önerdiklerini indirebilirsin

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
hmm bu kotu oldu :D

ecel54

ecel54

Üye
raatgele şarkılar dinleyebilirsiniz. Ben o kadarda beğenmedim mix radio'yu. İstediğiniz müzikleri indirmek için free music cloud'u tavsiye ederin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayrıca müzik dinlerken 6 kez atlama yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt