C7 mi n8 mi 603 mü 500 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Nokia 603 e yavaş diyen zihniyet : benim babamda var 700 açılışıda kapanışıda oyun performansında ekranı da daha iyi. zaten 700 daha iyi olsaydı 700 ü alır 603 ü babama verirdim

Ayırca 4 Telefon Arasından N8 VEYA 603 iyi c6 ve 500 e yaklaşma bile

PYTHONs

Üye
Nokia nın hangi modeli beğenilmez ki... 4Ever nokia!!!

Yigit315

Yigit315

Üye
Bende 603 yeni aldım 4-5 oldu olacak süper cihaz. kasma donma yok çok şükür. androide 3 tane oyun salla içine telefonu sonra al duvara vur :bangin:

akifd

akifd

Üye
701'i hack'le ondan sonrada hoşuna gittikçe aklına gelirse 701 diyenlere dua et ne deyim sana nokianın çok telefon nunu kullandım hiç biri bana bu kadar süper gelmedi aldım alalı hiç donmadı 100lerce program kurdum kaldırdım aynı anda 4.5pro açık olduğu zamanlar oldu hiç kasma olmadı Ttpod ucwep bluetooth veri alıyorken daha ne söyleyim dahada ilkna olmazsan kimseye sorma git telefoncuya bak hepsine hoşuna gideni al özellik fark etmiyorsa sana

Dampierre

Dampierre

Üye
Eger telefonda oyun oynamayi planliyorsan symbian almayi dusunme bile. Oyun oynamasamda olur, telefon stabil olsun, sacma sapan hatalar vermesin, konusma kalitesi ust duzey olsun dersen 701çok iyi bir secim. Alabilirsen 808 de alabilirsin.

Eger dersen ki symbian olmasa da olur, nokia n9 u asiri derecede övüyorlar. Su an bimekste 64 gb versiyonu 999 tl. Kacirma derim.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
N8 1 nesilin son çıkan telefonu fiyatı 1 küsür milyardı ilk çıktığına 603 600 civarında 701 800 civarında yani anlayacağın 808 ile karşılaştır n8 i ki n8 ezilir kalır orda
1. neslin ilk çıkan telefonu olmasın o Ayrıva konu hort

komando04

komando04

Üye
n8 tabi

anlamamki

Üye
hicbiri
saygilar

yigitsen

Üye
bence 700 al

lazye

lazye

Üye
bence 603 on numara ihtiyacını fazlasıyla karşılar...

ergene123

Üye
koşarak uzaklaş dostum hiç birine elini sürme çok pişman olursun

hbwolf

Üye
Telefonu ne amaçla kullanacağına bağlı aslında. İnternetten özelliklere bak kardeşim ve ona göre seçim yap derim. Mesela ben c6-01 kullanıyorum ama sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanıyorum. Memnun muyum? Süper. Yani tamamen ihtiyacına göre bi telefon al derim. Tabiki tercih senin ama tek tavsiyem 2. nesil bir Nokia alman.

erolustun

Üye
10 numara ha?:ehe güzel şakaydı

Nesi var? Ben de kullaniyorum. Gayet hizli ve akici bir kullanim sunuyor. Asphalt 5 HD'yi takilmadan oynadim gecen gun. 500 TL'ye Galaxy Ace alip da kasmadan Angry Birds oynayamayan elemanlar var. Fiyatina gore 603'un sundugu donanim ve performans gayet iyi ve yeterli.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
seçeneklerde 701 yok ilk onu tavsiye ederim ama bunların arasından illa olacaksa kesinlikle 603

theruhix

Üye
C7 :D nfc si var .d

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hic biri hepsi çöp telefon yerde gorsem şutlarim direk

gkcll

gkcll

Üye

teknolojide bu kadar güçlü cihazlar olmasaydı hiç bu şekilde konuşamazdın ama

ondan değil android dilini uzatmış önceden nokia ya uzaktan bakıyormuştur kesin böyleleri dil uzatır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt