ikinci black-killing ban yemiş (solotürk :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazz2

tazz2

Üye
    Konu Sahibi
tamam :pro2:

Kerim.

Kerim.

Üye

Bilmeden konuşma dikkatli bak bakayım black-killing'in ban yeme tarihi ile SoloTürk'ün üye oluş tarihi bir mi ?

Ayrıca bir daha şöyle saçma sapan şeyler yüzünden arkasından konuşmayın gerçekten kalbinizi kırarım.
Tamam onceki uyeligi olsun farketmez.biz onun soloturk hesabindayken ben blackkilling degilim siz ne ictiniz demesi:Dayrica neden banlandi?

- - - Eklendi - - -

O resim senin degil lan :D

Hayir o:Dvideosunda gormustum:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi burada anlatmayı isterdim ama uzun iş. Bundan sonra saçma sapan yorum yapmayın.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bende bu yüzden diyorum kimse bana kalbini kırdırtmasın.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Atar ama sonuçlarına katlanır ayrıca söz konusu black-killing ise kafasına göre yapamaz.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Uzatmayın tamam tartışmaya gerek yok :zzz:

minoo

minoo

Üye
Atar ama sonuçlarına katlanır ayrıca söz konusu black-killing ise kafasına göre yapamaz.

Hayırdır arkadaşım sen Black-killing'in avukatı mısın? Haksızlık olduğunu düşünüyorsan adminle iletişime geçersin, ona göre davranılır. Senin de dediğin gibi isteyen istediği gibi davranır ama sonuçlarına da katlanır. Şu yaptığın resmen tehdit. Sen de istediğinin kalbini kırarsın ama sonuçlarına da katlanırsın.

Siz de yorumlarınıza biraz dikkat edin arkadaşlar. Oysa o. Banlanmış, konu kapanmış işte. Kimsenin arkasından konuşmayın.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...