ACİL !! 2. El galaxy S3 aldım çalıntı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
ACİL !! 2. El galaxy S3 aldım çalıntı ?
Arkadaşlar bulunduğum çevrede bir telefoncudan 2. el galaxy s3 satın aldım.Cihaz evkurdan 1800Tlye alınmış...Ben 1300 liraya aldım ve telefoncuya neden bu fiyata alıp bu telefonu satıyorlar dedim oda bana şöyle dedi ; Evkurdan telefonu taksitli alıyorlar daha sonra hiçbir taksitini ödemeden gelip satıyorlar nakite çevirip yurtdışına kaçıyorlar dedi...şimdi benim aldığım cihazda böyleyse ne abilir telefon kapanırmı ? ne yapmam lazım lütfen yardım edin...

paşa06.40

paşa06.40

Üye
orasi evkurla alan kisinin arasindaki mevzu sana biseu olmaz rahat ol. Mesela diyelimki ben kredi katriyla tlfn aldim ama kredi kartini odemedim avukatlik oldum. Avukat gelip benden yada sattigim kisiden telefonu gerimi alacak yada calinti diye ihbarmi edecek. Evkurda kredi kartsiz veriyo ama alan kisi adina senet yapiyo. Korkmana gerek yok senlik bisey yok ;)

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
orasi evkurla alan kisinin arasindaki mevzu sana biseu olmaz rahat ol. Mesela diyelimki ben kredi katriyla tlfn aldim ama kredi kartini odemedim avukatlik oldum. Avukat gelip benden yada sattigim kisiden telefonu gerimi alacak yada calinti diye ihbarmi edecek. Evkurda kredi kartsiz veriyo ama alan kisi adina senet yapiyo. Korkmana gerek yok senlik bisey yok ;)

telefonu uydudan kapamasınlar ?

• Beğen
Tepkiler: elektrosatis
paşa06.40

paşa06.40

Üye
yok arkadasim rahat ol sen hicbisey yapmazlar. telefon o alan kisi adina faturali böyle bi yetkileri yok. rahat ol s3 ün keyfini cikar :)

- - - Eklendi - - -

zaten su anda sifir fiyati 1500 civari evkur tajsitle verdigi icin fiyati biraz ucuruyo

RizeOnline

Üye
Evkur bir dönem faturalarda taksitler ödenmediği takdirde cihazınız kapatılır diye ibare koymuştu şuan bu uygulama yok ama aldığın cihazın faturasında bu ibare varsa imei den kapatırlar şayet yok ise yasal olarak hiçbirşey yapamazlar rahat rahat kullanabilirsin cihazını. Ayrıca o telefoncu biraz abartmış evet evkurdan cihaz alanlar genelde ya ödemiyorlar ya da sıkıntılı bir şekilde ödeme yapıyorlardır. Mantıklı düşünecek olursak yurtdışına çıkma lüksü olan bir kişi 1800 Tl den dolayı kaçmaz..!

• Beğen
Tepkiler: alaStar
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
IMEİ No sundan Şüpheleniyorum Ama Birşey Olmaz Heralde Korkma ;)

skywalker06

skywalker06

Üye
Bir sıkıntı olmaz bu tarz olaylar yapan kişiler çok adam kredi kartıyla telefon alıyor gidip satıp diğer kredi kartı borcunu ödüyor mesela kafanı takma boşuna

alaStar

alaStar

Üye
Evkur bir dönem faturalarda taksitler ödenmediği takdirde cihazınız kapatılır diye ibare koymuştu şuan bu uygulama yok ama aldığın cihazın faturasında bu ibare varsa imei den kapatırlar şayet yok ise yasal olarak hiçbirşey yapamazlar rahat rahat kullanabilirsin cihazını. Ayrıca o telefoncu biraz abartmış evet evkurdan cihaz alanlar genelde ya ödemiyorlar ya da sıkıntılı bir şekilde ödeme yapıyorlardır. Mantıklı düşünecek olursak yurtdışına çıkma lüksü olan bir kişi 1800 Tl den dolayı kaçmaz..!

Bu işi yapan adam tek telefonla yapmıyordur heralde :oke:

• Beğen
Tepkiler: ismuail
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi

Adamın 1 telefon alıp kaçtığınımı sanıyorsun ? :D :D :D

bosjo

bosjo

Üye
Korkma bişi olmaz,öyle bişi düşünmemen gerekir. S3 ün almanın keyfini çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt