Atrix kullananlar bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Atrix kullananlar bakabilir mi?
Arkadaşlar ben atrix almayı düşünüyorum da bana bi gönüllü lazım ki o bana numarasını versin ve ben ona mesajla atrix hakkında soru sormak istiyorum :) malum atrixci fazla yok forumda ve olanlar da foruma çok fazla girmiyor.bana pm yoluyla numarasını atan olursa minnettar kalırım :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Buyur kardeş istediğin soruyu sorabilirsin

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
atrix 4g kullanıcısıyım

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Atrixte flash player var değil mi?bir de ben atrixi golddan almak istiyorum da goldda kapıda ödeme var mı?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
paradox benim verdiğim cevaplar seni tatmin etmemiş anlaşılan :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
paradox benim verdiğim cevaplar seni tatmin etmemiş anlaşılan :)

yok estağfirullah :) onlarla tatmin oldum da aklıma yeni gelen sorular olursa onları sormak için ;) şunu sorcam:atrixi golddan almak istiyorum da goldda kapıda ödeme var mı?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
malesef yok

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Sadece kredi kartı ile mi?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
orasını tam bilmiyorum hizlial.com ve sanalpazar.com bunlar goldun siteleri incele istersen

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Atrix e flash disk takılabiliniyor mu?bir de office dosyalarını açar mı yani word,excell,powerpoint gibi?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
office war içinde zaten her dosyayı açıyo flash disk yardımcı aparatla takabilrsin

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
office war içinde zaten her dosyayı açıyo flash disk yardımcı aparatla takabilrsin

eyvallah dostum yardımın için teşekkürler :oke: yardımcı ararat dediğin otg kablosu dediğiniz şey mi?peki bi şey daha soracağım,usb to ethernet cihazıyla kablolu internetten faydalanabilir miyiz telefonda?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
yardımcı aparat yanında verilen dck masaüstü aparatı mause klavye falan bağlanan cihaz . ewde kablosuz inteernet kullandığım için ikinci sorduğundan hiçbir fikrim yok .

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı aparat yanında verilen dck masaüstü aparatı mause klavye falan bağlanan cihaz . ewde kablosuz inteernet kullandığım için ikinci sorduğundan hiçbir fikrim yok .

teşekkürler kardeşim :) yurtta bi tek kablolu internet var o yüzden sordum :)

- - - Eklendi - - -

Lapdock hakkında bi bilgin var mı?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
lapdock hakkında hiçbir bilgim yok

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm eyvallah dostum :) bir de ipg koruyucu almak mantıklı mı sence?yoksa ekran koruyucu + kılıf daha mı mantıklı ?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
ekran koruyucu kılıf mantıklı ama ben sadece ekran koruyucu kullanıyom kkılıf çok kalın yapıyor teli ama zevk meselesi

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ekran koruyucu kılıf mantıklı ama ben sadece ekran koruyucu kullanıyom kkılıf çok kalın yapıyor teli ama zevk meselesi

kredi kartım olsa gitti gidiyordan telefonu aldıktan sonra almayı düşünüyorum da bakalım artık.ilk telefonu alalım bi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt