Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LUMIA 920 kablosuz şarj özelliği
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HalfEvil333
Üye
Konu Sahibi
LUMIA 920 kablosuz şarj özelliği
Arkadaşlar türkiyede 150 tl civarında fiyatı var nedir bu kablosuz şarj avantajları nelerdir gerçekten yararlımıdır yoksa gereksiz teknolojimidir ?
Burakkk250
Üye
Ben batarya ömrüne kesinlikle bir zarar vermediğini duymuştum. Normal şarjlar az da olsa çok kullandıkça batarya ömrünü azaltıyor diye biliyorum, işte kablosuz şarjda böyle bir şey yokmuş
hiçbir zaman gereksiz değildir.. nfc özelliği ile şarj etmeye yarıyor.. aksesuardır.. ister al, ister alma..ben aldım bazen olnunla şarj ediyorum.. üstüne koyup arda bir işim varsa teli elime alıyorum işim bitince yine üstüne bırakıyorum.. aslında bir nevi tel duruken şarj etmeye yarıyor..
bulutsuzgece
Üye
Normal şarj yöntemine göre biraz daha yavaş şarj ediyor diye biliyorum.
Bunun dışında bir eksiği ya da zararı yok.
Gereksiz diyemeyiz, aksine bazı durumlarda kullanışlı olabilir.
Ancak aparatın fiyatı ülkemiz koşulları için biraz tuzlu bana göre.
HalfEvil333
Üye
Konu Sahibi
Bence de baya tuzlu bir de gece yorgan altında mesajlaşanlara göre değil aslında tam üstüne koymak gerekmese atıyorum 1 metre öteden şarj etse süper bişi olur
Bence de baya tuzlu bir de gece yorgan altında mesajlaşanlara göre değil aslında tam üstüne koymak gerekmese atıyorum 1 metre öteden şarj etse süper bişi olur
telefonu şarj ederken telle oynamak bana göre iyi değil.. mantıken düşünsene, telefon bir yandan kendini şarj etmeye çalışıyor sen şarj harcıyorsun.. tel kendini zorlar ve ısınmaya başlar.. içinde tek pil var..biraz mantıklı düşünün arkadaşlar..
HalfEvil333
Üye
Konu Sahibi
mantıklı düşününce zaten cihaz kapalıyken şarj olmuyor şarja takılınca kendiliğinden açılıyor yani açılınca az da olsa şarj harcıyor. Bu telefonu üreten mühendis bunu düşünmüş olmalı
bulutsuzgece
Üye
Mecbur kalmadıkça şarjdayken pek kullanmayın telefonu...
dilmenibrahim
Üye
Ben bu kablosuz şarj sistemini kullanmam kullanamam iş yerinde zaten hep ayaktayım evde desen işim bitince kenarda şarj bağlarım kablosuza ne gerek
sadece bluetooth kulaklık alıcam birde araç içi tutucu tutucum var ama N8 için olan ona uymaz sanırım uyarsa onuda almam bir de güzel bir kılıf
ya kılıf bence de gerekli ama telefon zaten kocaman bir de kılıf takınca devasa bişi olur onun yerine ekrana jelatin yapıştırsam o da ekranın hassasiyetini azaltır diye korkuyorum
telefonu şarj ederken telle oynamak bana göre iyi değil.. mantıken düşünsene, telefon bir yandan kendini şarj etmeye çalışıyor sen şarj harcıyorsun.. tel kendini zorlar ve ısınmaya başlar.. içinde tek pil var..biraz mantıklı düşünün arkadaşlar..
Abi cihazlar alışıyor ya sonradan benim neo v gün aşırı şarj ediyordum hiç öyle kalibrasyona takılmadım , 4.0 güncellemesi geldi internet, parlaklık sms ile 2 günü çok rahat geçiyordum çok şükür sarjdayken cihazı daha çok kurcalamısımdır . Ee tabiki senin dediğin kesinlikle doğru pek mantıklı iş değil ama insan alışınca kolay vazgeçemiyor