juggernaut wp8 prototip sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
juggernaut wp8 prototip sızdı

daha önce de haberlerini verdiğimiz esrarengiz telefon juggernaut bench testlerinden sonra şimdi de karşımıza bir prototip olarak çıktı. Görüntü olarak yeni duyurulan lumia620'ye benzeyen cihazdaki wp7 Home tuşu prototipin eski bir çalışma olduğunu gösteriyor. Bu prototip lumia620'nin prototipiyse lumia620'nin bench test sonuçlarını merakla bekliyoruz.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar konu burası değilde ben yine de bir soru sormak istiyorum :) iphone 5in işlemci hızı ne kadar çift çekirdek 1.5 mi?
bu arada wp8 telefonlarda nokia lumia 920 en iyilerinden bence bu resimdeki biraz kaba :) haber için teşekkürler cevap verirseniz sevinirim :)

ewsel

ewsel

Üye
ilgili bölümden daha iyi cevap verirler arkadaşım. madem biliyorsunuz yeri olmadığını...

sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlar konu burası değilde ben yine de bir soru sormak istiyorum :) iphone 5in işlemci hızı ne kadar çift çekirdek 1.5 mi?
bu arada wp8 telefonlarda nokia lumia 920 en iyilerinden bence bu resimdeki biraz kaba :) haber için teşekkürler cevap verirseniz sevinirim :)

iphone 5 cift cekirdek 1.3 ghz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

daha önce de haberlerini verdiğimiz esrarengiz telefon juggernaut bench testlerinden sonra şimdi de karşımıza bir prototip olarak çıktı. Görüntü olarak yeni duyurulan lumia620'ye benzeyen cihazdaki wp7 Home tuşu prototipin eski bir çalışma olduğunu gösteriyor. Bu prototip lumia620'nin prototipiyse lumia620'nin bench test sonuçlarını merakla bekliyoruz.

Lumia 620'nin prototipi olma ihtimali çok yüksek.
Gerçekten çok benziyor. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
[video=youtube;ZfjsOgnoWnI]http://www.youtube.com/watch?v=ZfjsOgnoWnI&sns=em[/video]
cihazın lumia820 ile beraber çekilmiş bir videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...