Hazir cwf nasil yüklenir acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Hazir cwf nasil yüklenir acil yardim
Ustalar bi yardimci olun

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
flash yapmayı biliyorum kardeşim dün attım phoenixle.ama cwf nasıl yapılır flash dosyaları artı cwf dosyasını mı tele flashlicam

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sen konuda farklı birşey yazıyorsun, sonra farklı birşey istiyorsun ??

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Flashı atarken cfw yükleyeceksin ayrıca mesut kardeşim bu kadar kırıcı olma

asigsasi

asigsasi

Üye
önce cfw nasıl atılır diyor ondan sonra nasıl yapılır diyo :oku

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
tufless

tufless

Üye
Evet arkadaşlar , cfw yi indirdikten sonra telefona hiç bişey yapmadan o yüklenicek şeyi seçerken cfw yi mi seçicez de yapıcaz ? tam anlatırsanız bnde çok sevinirim arkadaşlar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
arkadaşlar forumda yeni olabilir yanlışlıkla yapmış olabilir sizin konularınızdaki ufak bi hatada üstünüze gidilse burası paylaşım ve sorun çözme için yapılmış bi forum konu başlığı ile konu arasındaki farkı boşverip yardım etmeye çalışsanız

• Beğen
Tepkiler: cuneytttttt
tufless

tufless

Üye
Yardım edicek

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
herkes de neden bu kadar enaniyet var anlamıyorum neden egolar yüksek.ben günlerdir bu konuda yardım almak istiyorum ama olacak ya ilk önce bi bilmişlik havası öyle cevaplar vereceğinize önceliğiniz bi paylaştığım konu olsa?sadece konuyu yazsam da yine yardımcı olmayacaksınz biliyorum.söylediklerimi herkes üstüne alınmasın onlar anladı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar forumda yeni olabilir yanlışlıkla yapmış olabilir sizin konularınızdaki ufak bi hatada üstünüze gidilse burası paylaşım ve sorun çözme için yapılmış bi forum konu başlığı ile konu arasındaki farkı boşverip yardım etmeye çalışsanız
adamsın kardeşim keşke herkes senin gibi düşünse

- - - Eklendi - - -

önce cfw nasıl atılır diyor ondan sonra nasıl yapılır diyo :oku

farkettiysen konuda nasıl atılır dedim.ayrıca cevap yazarken kullandığım yapılır kelimesi cwf flash dosyalarını phoneix e nasıl ekleyip flaslıcam hepsi bu yani kendim bi cwf yapmıcam hepsi bu anlamicak ne var ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt