Google windows8'e karşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Google windows8'e karşı
Android ve Chrome OS ile işletim sistemi arenasında hatırı sayırlır bir yer edinen Google, mobil taraftaki yeni rakibi Windows Phone 8 için uygulama hazırlamayacak.

İnternet ve işletim sistemi arenasında krallar sofrasındaki yerini alan Google, Android ile çok büyük bir ekosistemi elinde bulunduruyor.

Kullanılan işletim sistemi ne kadar çok kullanıcıya ulaşırsa, kendi hizmetlerini de o kadar çok kullandıran Google, rakibi Microsoft'un işletim sistemi Windows Phone 8 için uygulama çıkartmaya niyeti olmadığını açıkladı.

Windows Phone 8 tabanlı bir cihaz aldığınızda ne YouTube, ne de Gmail uygulaması başta olmak üzere hiç bir Google programı bulamıyorsunuz. Bu da Google tabanlı sistemleri kullananlar için çok büyük bir tercih nedeni. Sırf bu uygulamalar yok diye belki Windows Phone 8'e geçiş yapmayacaklar.

Microsoft'un hem iOS hem de Android tabanlı mobil uygulamaları mevcut. Google'ın iOS'ta uygulamaları var ama Windows Phone ekosistemi için uygulaması yok. Bundan belli bir süre daha da olmayacak gibi gözüküyor

ecel54

ecel54

Üye
Gmail kendi e-posta uygulamasında var :D, google search,youtube, google drive gibi uygulamalarda başkaları tarafndan yapılmışı var, google yapmasada başkaları yapıyor :ehe

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Gmail kendi e-posta uygulamasında var :D, google search,youtube, google drive gibi uygulamalarda başkaları tarafndan yapılmışı var, google yapmasada başkaları yapıyor :ehe

aynen öyle kardeşim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yaptiginda da cok iyi yapiyo ya.. youtube'da telefon isinip kapaniyor sonunda devreler yanicak

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Google adeta savaş açmış gibi cidden bir kin var google, böyle savaş halinde devam ederse ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olacaktır, ki WP8 cihazlarda Google uygulama vs bulamamak cidden sorun olacaktır + haber için :tşk:

dedereis123

dedereis123

Üye
asıl korkum bir tane daha işletim sistemi çıkması yani çıkarsa herkes birbirine karşı olucak töre davasına dönücek iş :D

- - - Eklendi - - -

Google adeta savaş açmış gibi cidden bir kin var google, böyle savaş halinde devam ederse ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olacaktır, ki WP8 cihazlarda Google uygulama vs bulamamak cidden sorun olacaktır + haber için :tşk:

biliyorsun ki böyle durumlarda kin den çok nezaket önemli olur windows sessiz davranıyor bence böyle atışmalara karşı ve en iyisini yapıyor :D öfke ile kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence yanlış yapıyor düşman kazanma iyi değildir bakarsın birgün ona işi düşer işte o zaman anlarsın.

Haber için :tşk: kardeşim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
asıl korkum bir tane daha işletim sistemi çıkması yani çıkarsa herkes birbirine karşı olucak töre davasına dönücek iş :D

- - - Eklendi - - -

biliyorsun ki böyle durumlarda kin den çok nezaket önemli olur windows sessiz davranıyor bence böyle atışmalara karşı ve en iyisini yapıyor :D öfke ile kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler

hacıııı sen işi çözmüşün,demek ki google bu öfke ve kinle hareket ediyor ya, bir süre sonra bi zararla karşılaşacaktır yaniii :oke: çaktım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bazen sesini duyurabilmen için susman gerekir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bence yanlış yapıyor düşman kazanma iyi değildir bakarsın birgün ona işi düşer işte o zaman anlarsın.

Haber için :tşk: kardeşim.

+1 :oke: katılıyorum kardeşim, yarın birgün işi düşerse hiç şaşmayın :kıskıs:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Yandex var :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Büyük konuşmayayım ama arama motorunda bu saatten sonra kimse google'ı geçemez.

dedereis123

dedereis123

Üye
tabiki gecemez ancak yandexte is gorur , alistik google ama hic yoktan yandexde iyidir ya en azindan muhtac olmadan kendi birseyler yapiyor :D

- - - Eklendi - - -

turkcelle ugradim arkadas iphone 5 yine satista baya akiyor sira vardi almak icin :D:D

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bilmem :bilmm hiç kullanmadım ama ön yargılı oldum galiba bi denemem gerekiyor :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Büyük konuşmayayım ama arama motorunda bu saatten sonra kimse google'ı geçemez.

+1 seninle aynı düşüncedeyim kardeşim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

tabiki gecemez ancak yandexte is gorur , alistik google ama hic yoktan yandexde iyidir ya en azindan muhtac olmadan kendi birseyler yapiyor :D

- - - Eklendi - - -

turkcelle ugradim arkadas iphone 5 yine satista baya akiyor sira vardi almak icin :D:D

bize zararı yok satılsın bakalım yaa Apple yarar yani :)

dedereis123

dedereis123

Üye
acikcasi adam yapmis yine kim ne derse desin fiyat haric elime aldimda cidden tuy gibi ve ekrana ufakda durmuyor estetik yapmis , google artik apple adamdan saymiyormus ama :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bilmem :bilmm hiç kullanmadım ama ön yargılı oldum galiba bi denemem gerekiyor :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

+1 seninle aynı düşüncedeyim kardeşim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

bize zararı yok satılsın bakalım yaa Apple yarar yani :)

bende kullanmadım google varken ama gelişmekte olan bi tarayıcı :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çin'de bi arama motoru yapıldı sırf Çin'deki kullanıcı sayısıyla Google'ı geçti ama belli bi süre sonra kimse adını söylemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt