Modern Combat 4 Google Play Store'da yerini aldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım çünkü desteklenmemektedir diyor ama hiç sorun göremedim acaba online için mi problem var ne ben pek online de oynamam ofline bana yetiyor
Belkide ortada problem bile yoktur. Dediğim gibi sorun firma kaynaklıdır büyük ihtimalle.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence hiç alma I Pad 3 al hem büyük ekran oyun konusund

PriZm

PriZm

Üye
Tablette oyun oynayamam :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:ehe

nkrgz

Üye
Haber için teşekkürler.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye

yeni telefon alacağıma build.prop dosyasını modifiye ederek telefonu S2 gibi gösterip tam grafikle oynarım daha iyi :D

Galaxy S ne zaman yeni bir android sürümünü çalıştırmazsa o zaman değiştireceğim :D

Hocam bu yorum dikkatimi cekti ornegin jelyy guncellemesi almayan ama sistem yeterli olan cepleri kernel yada prop yaparak farkli bir cep olarak gosterip jelyy 4.1 guncellemesi gelmesine yada stok room destegi almasi mumkun mu?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bu yorum dikkatimi cekti ornegin jelyy guncellemesi almayan ama sistem yeterli olan cepleri kernel yada prop yaparak farkli bir cep olarak gosterip jelyy 4.1 guncellemesi gelmesine yada stok room destegi almasi mumkun mu?
Bu şekilde olmaz. Çünkü mesela Galaxy S2'nin ROM dosyası S2'nin donanımına göre optimize ediliyor. Biz S'i S2 gibi göstersek bile donanım farklı olduğundan sorunlar oluşacaktır.
Build.prop yöntemi sadece uygulamalarfa ve Play Store'da vs. işlemlerde işe yarıyor.

PriZm

PriZm

Üye

Hayır.yani ota güncellemesi alsa bile telefon çöker :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Nolamaz lutfen biri olur desin cunku benim kimyan engel tanimaz. Hocam var bir caresi de olur de sonucta dinanim tam ise gerisi kernel ota ve guvenlige kalmis
Ben en iyi bir konu acayim ne dersiniz

ozakin70

ozakin70

Üye
Oyun hikayesi ve yenilikleri güzel ama stabil ve daha geniş alana yayilmak için grafikleri düşürmusler wonder da sorunsuz oynuyorum donma kasma yok ama grafikleri fena sayılmaz galiba ben çok beklentiliydim:D

Uruloki

Uruloki

Üye
2 saat sürmedi bitmesi uzun oyun istiyorum nedir bu arkadaş ayrica gameloft a da helal olsun ilk defa grafikleri iyi olan bi oyun yapabildiler(aslında insan yüzleri filan cok kötü de bakmayın) ve tegra 3 e uyumlu bir oyun geliştirdiler ne diyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt