Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardeş kızmada onu nasıl atcaz rofs-2 ye sölermin yada sen atıvede paylaşıver zahmet olmazsan

ogezen

ogezen

Üye

Kardeşim hafıza kartını biçimlendirdin mi? Veya + bir program yükledin mi? Eğer yoksa dosya yöneticisinden DCIM klasörüne girip herhangi bir fotoğrafına bak açılıyor mu diye. Açılmıyorsa sorun vardır. Bir dene tekrar dön bana.
kardeşim dedigin gibi yaptım ama olmuyoo tekrar flaşladım hatta resimler dosya yöneticisinden açılıyoo bakabiliyom sorunsuzz çok hızlı bi şekilde ama galeride bi sorun var sanırım naptısam olmadıı hafıza kartını biçimledimm telide formatladım tekrar kurdum yazılımı ama galeri kimi zaman resimlerii açıyoo odaa baya bi yavaşş kalyo kimi zamanda resimlerde sanki sorun varmış gibi açmıyoo simge görünüyo hepsi ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dedigin gibi yaptım ama olmuyoo tekrar flaşladım hatta resimler dosya yöneticisinden açılıyoo bakabiliyom sorunsuzz çok hızlı bi şekilde ama galeride bi sorun var sanırım naptısam olmadıı hafıza kartını biçimledimm telide formatladım tekrar kurdum yazılımı ama galeri kimi zaman resimlerii açıyoo odaa baya bi yavaşş kalyo kimi zamanda resimlerde sanki sorun varmış gibi açmıyoo simge görünüyo hepsi ?

Tamam kardeşim ilgilenicem bu konuyla teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

kardeş kızmada onu nasıl atcaz rofs-2 ye sölermin yada sen atıvede paylaşıver zahmet olmazsan

Nokia cooker ile aç kardeşim. Onun içine at kaydet. BACKUP yazanı sil. gerekli yere at.

• Beğen
Tepkiler: ogezen
ogezen

ogezen

Üye

Tamam kardeşim ilgilenicem bu konuyla teşekkürleR

Birde kardeşim ekran koruyucular bir tane 3 4 tane görüyoda onlarda yok yanii müzik playerde bi sorun olmuyoo kamera ayarlarınıda eskisi gibi yapmışsın güzel olmuş bi resim 5-6 mb olmuyoo :D tek sorunlar bunlar kullanıyorum şuan arka plan resimleri olmadan resimlerde bi geliyo bi gidiyo :( sadeece galeri çok yavaş.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap

Kardeşim bnu ROFS-2 ye atıp dener misin tekrar.

http://www.mediafire.com/?1a3o6rog0dyu6ga
rofs-2 ye sığmıyor nasıl yapacaz 2.23 mb fazla?

edit:hard format atınca mağaza gayet iyi çalışıyor bi kontrol et istersen hard format olayı ile neden çalışıyor herhalde bi çakışma var.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
tamam ilgilenicem kardeşım.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Yazılım 10 Numara Çok Kaliteli Süper Ama Müzik Kulaklık Sorunu Çok sıkıntı benim için müzik dinlemeyi çok seviyorum . İnşallh onu düzeltebilirsen bir sonraki yazılımda çok kaliteli olur

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım 10 Numara Çok Kaliteli Süper Ama Müzik Kulaklık Sorunu Çok sıkıntı benim için müzik dinlemeyi çok seviyorum . İnşallh onu düzeltebilirsen bir sonraki yazılımda çok kaliteli olur

bir sonraki yazılım biraz geçikecek kardeşim ama emin ol çok iyi bır şey hazrlayacağım.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
rofs-2 yi yollayabilirmisin mağazayı eklemeye uğraştım ama yapamadım :)

Kardeşim rofs-2 yi genişletip atarsam eğer telefonun açılmaz. Yani uda core ve rofs-2 yi tekrar paylaştırmam gerekecek. Kısa sürede yayınladığım güncellemede bu soruna değineceğim. Yardım edemediğim için üzgünüm. Bende şimdi fak ettim Nokia Mağaza yı yazılıma gömmeyi unutmuşum. Çok çok çok özür dilerim.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap

Kardeşim rofs-2 yi genişletip atarsam eğer telefonun açılmaz. Yani uda core ve rofs-2 yi tekrar paylaştırmam gerekecek. Kısa sürede yayınladığım güncellemede bu soruna değineceğim. Yardım edemediğim için üzgünüm. Bende şimdi fak ettim Nokia Mağaza yı yazılıma gömmeyi unutmuşum. Çok çok çok özür dilerim.
ne önemi var :D sonuçta yapmak zorunda olduğun bişey değil uğraştığın için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
usb ile bilgisayara bağladım telefonu okumadı neyapcam şimdi

- - - Eklendi - - -

kardeş kızmada diğer sürüm daha ii di

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
usb ile bilgisayara bağladım telefonu okumadı neyapcam şimdi

- - - Eklendi - - -

kardeş kızmada diğer sürüm daha ii di

Farkındayım kardeşim en kısa sürede daha güzel bir güncellemeyle gelicem.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Menü kulaklık sorunu iki dosyanın çakışmasından(10202be9/...txt) veya ( sysap.exe ) hatalı sürümünden kaynaklanır. Bunlar düzeltilirse sıkıntı ortadan kalkacaktır. Tavsiyem Müzik çaları (düzeltilmiş sysap.exe ve 10202be9/ ...txt dosyaları dahil) ile birlikte yeniden rofs2 ye gömmek olacaktır.

Usb otg modunda bir hata olduğu için ise bilgisayar telefonu geç görür veya hiç görmez. Mutlaka Deminde dediğim gibi (Rofs2/Private/10202be9/...txt ) dosyalarında hata var yada çakışma var...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Menü kulaklık sorunu iki dosyanın çakışmasından(10202be9/...txt) veya ( sysap.exe ) hatalı sürümünden kaynaklanır. Bunlar düzeltilirse sıkıntı ortadan kalkacaktır. Tavsiyem Müzik çaları (düzeltilmiş sysap.exe ve 10202be9/ ...txt dosyaları dahil) ile birlikte yeniden rofs2 ye gömmek olacaktır.

Usb otg modunda bir hata olduğu için ise bilgisayar telefonu geç görür veya hiç görmez. Mutlaka Deminde dediğim gibi (Rofs2/Private/10202be9/...txt ) dosyalarında hata var yada çakışma var...

Sorunları düzelttim sayılır abi. Şimdi hazırladım yeni bir tane CFW onu deniyorum. Şu anda önce hatalar yok. Şüphelendiğim modlarıda tek tek deniycem sorunlu neyse düzeltmeye çalışacağım. Teşekkür ederim. :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Sıkıntı olursa buralardayım kardeşim. Kolay gelsin..

clerk

clerk

Üye
kardeş kızmada diğer sürüm daha ii di[/QUOTE]

Bence de...

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
CFW hazır arkadaşlar. Şu anda test aşamasında. 1 Hafta içinde yayınlanacaktır.

Üst Alt