Modern Combat 4 Google Play Store'da yerini aldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Modern Combat 4 Google Play Store'da yerini aldı!
Yaklaşık 1 hafta önce iOS için yayınlanan ve oluşan teknik sorunlar nedeniyle Android için 1 hafta geciken Gameloft'un FPS türündeki sevilen serisi Modern Combat'ın 4. oyunu Android için resmi olarak yayınlandı. Yapılan küçük düzeltmlelerle yayınlanan oyunun toplam boyutunun 1.9 GB olması ise dikkat çeken başka bir ayrıntı. Çünkü oyunun iOS versiyonunda toplam boyut 1.4 GB gibi daha düşük bir rakamdı.
Modern Combat 4'ü oynayabilmek için işletim sisteminizin Android'in 2.3 veya daha üstü olması gerekiyor. Oyunun fiyatı ise şu an için 6.99 Dolar.

Oyunda bulunan bazı yenilikler şunlar:
Konsol kalitesinde grafikler.
Geliştirilmiş kontrol seçenekleri
Daha iyi grafik ve ses deneyimi
Multiplayer yani çoklu oyuncu modunda sesli chat seçeneği

Bakalım Gamelof Modern Combat 4:Zero Hour ile ne derece bir başarı elde edecek?

Mobilator-Maxicep.com

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bak bu iyi oldu

PriZm

PriZm

Üye
Oyunun neden Androidde daha yüksek boyutta olduğu gayet basit.Mali-400 gibi GPU lar için yüksek çözünürlüklü kaplamalar var.ayrıca orta seviye(Adreno 205-PowerVR 540) Düşük çözünürlüklü kaplamalar var.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyunun neden Androidde daha yüksek boyutta olduğu gayet basit.Mali-400 gibi GPU lar için yüksek çözünürlüklü kaplamalar var.ayrıca orta seviye(Adreno 205-PowerVR 540) Düşük çözünürlüklü kaplamalar var.
Ama bu kadar boyut farkı fazla. Başka özelliklerde olabilir bence.
Modern Combat 3'de bu kadar boyut farkı yoktu sanırım. Ama onda da dediğin kaplamalar vardı.

PriZm

PriZm

Üye

Ama bu kadar boyut farkı fazla. Başka özelliklerde olabilir bence.
Modern Combat 3'de bu kadar boyut farkı yoktu sanırım. Ama onda da dediğin kaplamalar vardı.
Hayır.MC3 te kaplamalar standarttı.her telefon için yüksek kaliteydi.

MC3'te benim telefondaki grafikler S2 ile tamamen aynıydı.blur efektleri dahil.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hayır.MC3 te kaplamalar standarttı.her telefon için yüksek kaliteydi.

MC3'te benim telefondaki grafikler S2 ile tamamen aynıydı.blur efektleri dahil.
Optimizasyon arttırıldı yani. İyi olmuş bu, kalite artar kullanıcılar adına :)

PriZm

PriZm

Üye

Optimizasyon arttırıldı yani. İyi olmuş bu, kalite artar kullanıcılar adına :)
eh.bu biraz da kötü.insanı yeni telefon aldırmaya yönelik hareketler bunlar.gameloftun bu hareketleri hiç iyi kokmuyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
paradox07

paradox07

Üye
Hayırlı uğurlu olsun androidçiler :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

eh.bu biraz da kötü.insanı yeni telefon aldırmaya yönelik hareketler bunlar.gameloftun bu hareketleri hiç iyi kokmuyor.
Peki grafik kalitesi neye göre belirleniyor? Build.prob ile S3 kalitesinde oynanmazmı mesela düşük kalitede cihazlarda? Oyun cihazı nasıl tanır sence?

PriZm

PriZm

Üye

olması gereken bu bence. Sen de bi zahmet yeni bi telefon al :ehe
yeni telefon alacağıma build.prop dosyasını modifiye ederek telefonu S2 gibi gösterip tam grafikle oynarım daha iyi :D

Galaxy S ne zaman yeni bir android sürümünü çalıştırmazsa o zaman değiştireceğim :D

PriZm

PriZm

Üye

Peki grafik kalitesi neye göre belirleniyor? Build.prob ile S3 kalitesinde oynanmazmı mesela düşük kalitede cihazlarda? Oyun cihazı nasıl tanır sence?
oynanılır tabi.istersen tegra grafiklerini bile açarsın.ama pcden bilirmisin bilmiyorum swiftshader diye bir emülatör var.shader 3.0 desteklemeyen ekran kartlarını cpu ile emüle ederek oynanmasına izin veriyor.
ancak bütün güç cpu'u ya yüklendiği için fps hayli düşük oluyor.

örnek olarak bu emülatörü kullanarak ekran kartı olmadan 8 çekirdekli bir işlemci ile crysis 1'i low ayarlarında kasmadan oynamak mümkün :D

aynı durum burda da geçerli.örnek olarak PowerVR540 Bloom efektlerini desteklemiyor.bunu pc de ki shader 3.0 gibi düşün. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

yeni telefon alacağıma build.prop dosyasını modifiye ederek telefonu S2 gibi gösterip tam grafikle oynarım daha iyi :D

Galaxy S ne zaman yeni bir android sürümünü çalıştırmazsa o zaman değiştireceğim :D

sen bilirsin.
iOS düşünmüyo musun hala :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

oynanılır tabi.istersen tegra grafiklerini bile açarsın.ama pcden bilirmisin bilmiyorum swiftshader diye bir emülatör var.shader 3.0 desteklemeyen ekran kartlarını cpu ile emüle ederek oynanmasına izin veriyor.
ancak bütün güç cpu'u ya yüklendiği için fps hayli düşük oluyor.

örnek olarak bu emülatörü kullanarak ekran kartı olmadan 8 çekirdekli bir işlemci ile crysis 1'i low ayarlarında kasmadan oynamak mümkün :D

aynı durum burda da geçerli.örnek olarak PowerVR540 Bloom efektlerini desteklemiyor.bunu pc de ki shader 3.0 gibi düşün. :)
Anladım. Basit olay ya çözeriz, gerçi benim ihtiyacım yok ama olsun :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
peki ya ağalar güzel yorumlar yapıyorsunuz şuengin deneyiminizden benim de derdime de bir çözüm bulur musunuz ? şimdi bu oyunu ben bu siteden yükledim paşalar gibi oynadım 2 sefer bitirdim ama gel gelelim google play da bu oyun benim i9070 advance ile uyumsuz olduğunu söylüyor yani satın alamıyorum 2.3gingerbread yazılımdayım bunun sebebi ne olabilir bu gameloft bunu bize çok yapıyor bir çok oyunu hep böyle kaçak yollar ile beleş bir şekilde mi oynayacagım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki ya ağalar güzel yorumlar yapıyorsunuz şuengin deneyiminizden benim de derdime de bir çözüm bulur musunuz ? şimdi bu oyunu ben bu siteden yükledim paşalar gibi oynadım 2 sefer bitirdim ama gel gelelim google play da bu oyun benim i9070 advance ile uyumsuz olduğunu söylüyor yani satın alamıyorum 2.3gingerbread yazılımdayım bunun sebebi ne olabilir bu gameloft bunu bize çok yapıyor bir çok oyunu hep böyle kaçak yollar ile beleş bir şekilde mi oynayacagım
Bu sorun genelde Gameloft'un markalarla anlaşmazlıklarından kaynaklanıyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
sanırım çünkü desteklenmemektedir diyor ama hiç sorun göremedim acaba online için mi problem var ne ben pek online de oynamam ofline bana yetiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt