Hey Arkadaş...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Hey Arkadaş...

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve nazlican

nazlican

Üye
çok doğru ama işte döngü bu annelerimiz babalarımız bizi yetiştirmek için uğraşırlar biz büyürüz anne baba oluruz çocuklarımızı yetiştirip güzel hayat sağlamak için didiniriz sonra bi bakmışsın yaşlanmışız ve ölüm zamanı gelmiş çatmış :) ellerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
çok doğru ama işte döngü bu annelerimiz babalarımız bizi yetiştirmek için uğraşırlar biz büyürüz anne baba oluruz çocuklarımızı yetiştirip güzel hayat sağlamak için didiniriz sonra bi bakmışsın yaşlanmışız ve ölüm zamanı gelmiş çatmış :) ellerine sağlık
Rica ederim, doğru söylüyorsun. Okuduğun için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: nazlican
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
hep böyle oluyor böylede devam eder..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu yazıyı okuyunca askerdeki komutanım aklıma geldi,

O da buna benzer ama biraz farklı versiyonda anlatmıştı bana, Şöyle anlatmıştı bana:

İnsan ilk önce anne karnında 9 ay doğmayı bekler, sonra yürüyebilmeyi ve konuşmayı..
daha sonra okula gitmeyi bekler. Okulun ilk gününden bitmesini bekler ve sonra eğer erkekse askere gitmeyi...
Daha askerliğin de ilk gününden teskereyi bekler...
Sonra bir işe girmeyi ve evlenmeyi, işe başladığı haftanın ertesine emekliliğini...
Bir çocuğu olmasını bekler ve olduktan sonra da bekler, yürümesini, konuşmasını, büyümesini...

Derken artık yaş kemale ermiştir ve kendini dünyaya yük hisseder ve ölmeyi bekler...

Kısacası insanın ömrü doğumdan ölümüne kadar beklemekle geçer...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazıyı okuyunca askerdeki komutanım aklıma geldi,

O da buna benzer ama biraz farklı versiyonda anlatmıştı bana, Şöyle anlatmıştı bana:

İnsan ilk önce anne karnında 9 ay doğmayı bekler, sonra yürüyebilmeyi ve konuşmayı..
daha sonra okula gitmeyi bekler. Okulun ilk gününden bitmesini bekler ve sonra eğer erkekse askere gitmeyi...
Daha askerliğin de ilk gününden teskereyi bekler...
Sonra bir işe girmeyi ve evlenmeyi, işe başladığı haftanın ertesine emekliliğini...
Bir çocuğu olmasını bekler ve olduktan sonra da bekler, yürümesini, konuşmasını, büyümesini...

Derken artık yaş kemale ermiştir ve kendini dünyaya yük hisseder ve ölmeyi bekler...

Kısacası insanın ömrü doğumdan ölümüne kadar beklemekle geçer...
Komutan hakikaten güzel bir söylemde bulunmuş.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim gerçekten çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt