Symbian da Son Günler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Symbian da Son Günler
Allah'ın izniyle kısa süre içerisinde Lumia 920'ye geçiş yapacağım. Ama Symbian'a veda etmek zor. Her ne kadar kötülesek de kötü yönleri olsa da iyiydi. Ama artık yavaş gelişim C6-01 deki düşük donanım. Uygulama azlığı (gerçi WP'da da pek yok ama :D)... Bu gibi sebepler beni geçiş yapmaya zorladı.Hala acaba Nokia yeni bir çekirdek sürümünde Symbian ve MeeGo yu birleştirerek yeni bir arayüzle iyi bir sistem yapsa nasıl olurdu diye düşünmeden geçemiyorum . Sıkıntılarımızı deneyimlerimizi bu forumda sizlerle paylaştık. Yardım ettik. Yardım aldık.Sizlerle teknolojiyi daha iyi öğrendik.O Anna'dan Belle'ye geçerken birlikte bekledik. O heyecanı birlikte bekledik. Oyunlar çıkmayınca birlikte üzüldük. Ama WP en sevdiğim işletim sistemi oldu ve geçme vakti geldi.Yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar.

ismailnayir

Kapalı Hesap
windows phone incelemelerim sonucu hayal kırıklığı
lumia 920 ve htc 8x 15'er dakika inceledim ve beğenmedim.
microsoft un yaptığı iş ama çok basit bir işletim sistemi olmuş. en basit gözlemim görev yöneticisi görev yöneticisini açıyorsun ne sonlandırma ver ne de çıkış uygulamaya girip öyle çıkıyorsun
nokia doldurmuş yandexi , micrsosftun sirisi türkçe dil desteği yok vs.vs...
bunlar sadece kendi yorumum inşallah konuyu uzatmaz

bu fiyatlarda verilmez bu telefonlara
windows phone dersen samsungu bekle ya da htc en azından üzreinde android denemeler yapılmış ilerde alternatif bişeyşer denenebilir.
iyi günler.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence androide geç wp8 daha gelişmesi 3 4 yıl var bende inat ediyordum ama Caydım sonradan hem düşünsene flash player den tutta gta vice modern cmbat 4 gibi oyunları o fiyata note 2 alırdım hiç düşünmezdim

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bence androide geç wp8 daha gelişmesi 3 4 yıl var bende inat ediyordum ama Caydım sonradan hem düşünsene flash player den tutta gta vice modern cmbat 4 gibi oyunları o fiyata note 2 alırdım hiç düşünmezdim
Elbette ben de onları düşündüm ama zaten Android 4.1 ile Flashplayer kalıyor sistemden. GTA'yı bilmem ama Modern Combat 4 dahil birçok gameloft, ea games rovio oyunu çıkacak zaten. Şuan için uygulama sayısı yetersiz ama bence 1 yıl yeterli Microsoft yatırım yapıyor.Tavsiyeleriniz için Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Kalıyor değil "kalkıyor" demek istedim

- - - Eklendi - - -

microsoft un yaptığı iş ama çok basit bir işletim sistemi olmuş. en basit gözlemim görev yöneticisi görev yöneticisini açıyorsun ne sonlandırma ver ne de çıkış uygulamaya girip öyle çıkıyorsun

windows phone dersen samsungu bekle ya da htc en azından üzreinde android denemeler yapılmış ilerde alternatif bişeyşer denenebilir.
iyi günler.

Windows phone alacaksan en iyisi Nokia. Çünkü Nokia'ya özel özelleştirmeler öne geçiriyor. Samsung Ativ S bence rezalet

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsu

Violonist

Üye
Dostum ben zoraki değiştim aldım bir s3 çok fark varmış. C6-01 kardeşime verdim. Gerçi memnundum telden . Onun tel bozulunca ben yeni aldım. :D şimdiden hayırlı olsun.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben zoraki değiştim aldım bir s3 çok fark varmış. C6-01 kardeşime verdim. Gerçi memnundum telden . Onun tel bozulunca ben yeni aldım. :D şimdiden hayırlı olsun.
S3 de güzel cihaz :D Güle Güle kullanıyorsundur İnşallah

SheFy

SheFy

Üye

iyi günler.
. 15dk bakmayla sistemin iyi mi kotu mu olduguna karar verilmez. wp8 alinacaksa nokia basta olur. samsung hic alinmaz

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

mesut1979

Üye

iyi günler.

dediklerine aynen katiliyorum arkadas daha cok eksigi var wp8 in ve marketi android ve ios a bakarak yetersiz tabi bu durumlar böyle kalacak degil gelisecek ama birkac seneyi alacak ve bu sistemli telefonlara istenilen fiyatlar baya ucuk en ucuzu 599 euro htc 8x ben bu parayi verdikten sonra gider htc one x+ veya iphone 4s, 5 alirim en azindan herseyi gelismis ve oturmus.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hayırlısı olsun güle güle kullan yeni cihazını..

• Beğen

petrobaretta

Üye
bütün akıllı telefonlarda lumia 920 geçebiliyor mu yani işletim sistemi değişiyor mu

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Her isletim sisteminin arti eksi yanlari vardir. ios seven iphone 5 alir,android seven htc one x+ alir,wp seven lumia 920 alir

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
tavsiye istememişsin o yüzden sana şimdiden hayırlı olsun

• Beğen

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye istememişsin o yüzden sana şimdiden hayırlı olsun
:tşk: Tavsiye istemedim Çünkü uzun zamandır inceliyorum S3 olsun, One X ve Yeni Çıkan Onex+ olsun İphone 4s-5 olsun veya LG Optimus G. Bunların hepsi iyi güzel hızlı cihazlar sözüm yok. Ama Nokia'nın Kamera, tasarım ekran (hem görüntü hem dokunma) yönünden ayrıcalıkları WP'nun arayüzü vs beni etkiledi. Tama uygulama az ama zaten bana yaza kadar oyun oynayacak fırsat yok okuldan. Arada birkaç oyun oynarız. Yaza kadar zaten Gameloft, EA Games ve daha birçok önde gelen oyun üreticiler oyunları çıkaracaktır. Daha iki hafta önce Gameloft 25 yeni oyyunu yakında WP için duyuracağını söyledi. Rovio duyurdu bile... EA Games 2013 'de daha da fazla oyun çıkaracaktır. Uyg. ise popüler olan 100-200 uyg. çıkacaktır İnşallah. Microsoft bol para yediriyor ve biz aldıkça kullanıcı sayısı artıracaktır. Bu da uygulama ve oyun yönünden sıkıntıları giderecektir. Nokia tarafından yakında Lumia 920 için perf. kamera vs güncellemeleri gelecek. (Gerçi WP inanılmaz derecede hızlı iOS'den bile :D) 2013'ün 2. veya 3. çeyreğinde eksikleri gideren WP güncellemesi Microsoft tarafından sunulacaktır. Yani yaza mükemmel bir cihazla girceğim Allah'ın izniyle. Ben forumda işletim sistemi için kavga edenleri anlamıyorum. Eleştirirsiniz am aağır sözlerle kavga edilmez ki...Bu arada bunu size demedim yanlış anlamayın :D

- - - Eklendi - - -

Her isletim sisteminin arti eksi yanlari vardir. ios seven iphone 5 alir,android seven htc one x+ alir,wp seven lumia 920 alir

Ah abi herkes senin gibi düşünce gerçek bir teknoloji forumu olurdu.

- - - Eklendi - - -

Hayırlısı olsun güle güle kullan yeni cihazını..

İnşallah alınca kullanacağım. Daha iyisi sizin olsun İnşallah :D

boytas4

Üye
arkadaşım biraz daha bekle lumia 920 yeni ama dahada yeni ürününü piyasa sürecek bence bekle yeni yeni ürünü lumia 990 ini piyasaya sürecek ve dört çekirdekli olacak.acele etmederim.

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben 701 sattıktan sonra Samsung galaxy serisinden o zamanben son çıkan modelini almayı düşünüyorum.Kısaca symbian üstüne androide geçmek en akıllı seçim gibi duruyor.

kuralsiz9

Üye
C6-01 den Lumia 620 ye geçsem hata yapmış olur muyum ? Birde mesela ilerde 920 nin açtığı oyunlar 620 kasma gibi sorunlar çıkartır mı android de olduğu gibi çünkü bu symbian da yoktu hepsinde açıyordu.Temple run falan gelicek mi WP ye bilginiz var mı ?

komando04

komando04

Üye
keşke meegoya hayat verseydi nokia

- - - Eklendi - - -

C6-01 den Lumia 620 ye geçsem hata yapmış olur muyum ? Birde mesela ilerde 920 nin açtığı oyunlar 620 kasma gibi sorunlar çıkartır mı android de olduğu gibi çünkü bu symbian da yoktu hepsinde açıyordu.Temple run falan gelicek mi WP ye bilginiz var mı ?

bence fiyat olarak iyi ve son derece hızlıdır.sonuçta wp8li bir cihaz.hem oyunlarda da sorun olacağını zannetmiyorum

kuralsiz9

Üye
Geçmeyi düşünüyorum çok çekici geliyor 620 ile WP 8 ama ilerde üvey evlat olarak kalmasın diye korkuyorum yeni oyunları oynatmazsa falan diye ama 920 nin açtığı her oyunu açıcaktır heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt