5800 ev ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
5800 ev ekranı

meraba arkdaşlar lütfen yardım edin 5 gündür aradım bulamadım bende bu temanın daha önce türkçesi vardı telefona format attım bidaha da bunun türkçesini bulamadım formda çok aradım öncekinide bu siteden yüklemiştim ama bulamadım. bu tema elinde olan yada link verecek olana simdiden teşekkür ederim bende ona elimden gelen yardımı yaparım yeterki buluyum bu ev ekranı temasının türkçesini

hikmet366

hikmet366

Üye
bu oratsu dılmi

- - - Eklendi - - -

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için tesekkür ederim ama bu bende vrdı yukardaki resimde olan temada tsunaminin ama kısayol tusları yuvarlak olanını bulamadım yani mesaj rehber kişler menu kısayollarınn yuvarlak içinde olanını biln varmı

hikmet366

hikmet366

Üye
rica ederim ama bana kalırsa temayla yuvarlak oluyor

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
ben kendiliginden yuvarlak sanıyodum saolsn bi deneyim

- - - Eklendi - - -

olmadı sonradan kendim ekledgim kısayollar istedigim gibi oluyo ama altta olan 4 kısa yol hiç değişmiyo :(

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonun sürümünü değistiriyo galiba anna yada belle yüklemis gibi oluyo bu tür seylerden degilde kısayoldan temayı yükleyip kullanmak istiyorum kardes ama saol yinede çok yardımcı oldun

hikmet366

hikmet366

Üye

BAk Böle Midaha ii Yoksa orjinalimi daha ii benimki buu

adar0666

Üye
    Konu Sahibi
valla çok begendim ama bazı arkadaslar sarjı çabuk harcıyor diyo dogrumu sarj sıkıntısı yasadınzmı hiç

hikmet366

hikmet366

Üye
yokla ne şaşıcam gece tak sabah akşam gece tak sabah akşam ama öle uzun süreli denemedim

esertepeihl

Üye
ya bunu nasıl geri alırız vede NETTE SUREKLI ATIYOR VDE EN ONEMLISIDE D HAFIZASINI KAPLIYOR TAMAMEN O YUZDEN UYGULAMA KAPATIN YADA SLIN DIO BI SIZE ZAHMET YARDIM ETSENIZ :?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ya bunu nasıl geri alırız vede NETTE SUREKLI ATIYOR VDE EN ONEMLISIDE D HAFIZASINI KAPLIYOR TAMAMEN O YUZDEN UYGULAMA KAPATIN YADA SLIN DIO BI SIZE ZAHMET YARDIM ETSENIZ :?

Ram temizliği yap Ramblow'la.

Ama Ağır uygulamalar fazla Ram yer zaten düşük bi Ram'i var o yüzden silmen gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt