İşte diyorum ya yardıralım Venezuela'ya hee muhtar?çıksa ne yazar bizim olmadıktan sonra![]()
Atrix al abiArkadaşlar ben telefon alcam ama düşük model alırsam yanında bir de tablet almayı düşünüyorum.sizce nokia 603 + 350lira civarı tablet mi yoksa motorola atrix mi alayım?atrixi alırsam yanında tablet de alırım ama nokia aldığımdan bir ay gecikmeli alırım.sizce ne yapayım?

Arkadaşlar ben telefon alcam ama düşük model alırsam yanında bir de tablet almayı düşünüyorum.sizce nokia 603 + 350lira civarı tablet mi yoksa motorola atrix mi alayım?atrixi alırsam yanında tablet de alırım ama nokia aldığımdan bir ay gecikmeli alırım.sizce ne yapayım?
Arkadaşlar ben telefon alcam ama düşük model alırsam yanında bir de tablet almayı düşünüyorum.sizce nokia 603 + 350lira civarı tablet mi yoksa motorola atrix mi alayım?atrixi alırsam yanında tablet de alırım ama nokia aldığımdan bir ay gecikmeli alırım.sizce ne yapayım?
İşte diyorum ya yardıralım Venezuela'ya hee muhtar?
Atrix al abi![]()
İşte diyorum ya yardıralım Venezuela'ya hee muhtar?
Atrix al abi![]()
bence atrix 603 den daha iyi işleme sahip atrix ve tablet al
- - - Eklendi - - -
yorum için teşekkürler 
- - - Eklendi - - -
yorum için teşekkürler 
hoşbulduk arkadaşlar sağolun![]()
sakin ol ciğerim olur böyle şeylerneyine dikkat edeyim adam sınırimı bozdu ya
teşekkür ederim dostum.ismin yunus muydu?

bende varımŞu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir)
Kingmortall, paradox07, Black-killing
Bence Atrix + tablet al senin için çok daha avantajlı olur alacağın tablet büyük ihtimal Android olur telefondan yapamadığın şeyleri tabletten yaparsın hem ekranı da büyük tablet kullanıyorum ekranı büyük olduğu için çok güzel oluyor tabi belli bi zaman sonra sıkılıyorsun o ayrı .

Evet abi![]()

evet android tablet olacak.inşaallah pişman olmam atrix alacağıma![]()

her ikisi de
önceki nickin ynsemrekse miydi yoksa Doctor muydu![]()