Otg kablosu hatasi c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
şimdi sokete baktım solda 1diş kahverengi diyer taraflar beyaz bide ben servise vermek istemiyorum ben acaba bi telefoncuya versem o degiştirse soketi serrvis 1 saatlik işi 1 haftada yapıyor onun için

- - - Eklendi - - -

nokiashopda bulabilirsin yada siteden sipariş ver

kredi kartını babamdan istiycenmi :kop:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
şimdi sokete baktım solda 1diş kahverengi diyer taraflar beyaz bide ben servise vermek istemiyorum ben acaba bi telefoncuya versem o degiştirse soketi serrvis 1 saatlik işi 1 haftada yapıyor onun için

- - - Eklendi - - -

nokiashopda bulabilirsin yada siteden sipariş ver

:nono: aman kardeş aman telefoncuya verme ver servise kitap gibi yapsınlar telefoncular altını üstüne getirir tavsiye etmiyorum benim E7'nin soketi 1 haftada değişti ama yoğunluktan 2 haftada aldım şuan zerre sorun yok mutlaka servise ver :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
:nono: aman kardeş aman telefoncuya verme ver servise kitap gibi yapsınlar telefoncular altını üstüne getirir tavsiye etmiyorum benim E7'nin soketi 1 haftada değişti ama yoğunluktan 2 haftada aldım şuan zerre sorun yok mutlaka servise ver :)

aynen yoğunluktan da deil napıyolar tele bellide deil :)

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tamam servise veriyimde sorun sokette oldugunu sanmıyorum pcde sorunsuz gelio

- - - Eklendi - - -

kredi kartını babamdan istiycenmi :kop:
ankarada olsaydın elimle getirip verirdim saten 2 tane 0 kablo var

___kaptan___

___kaptan___

Üye
tamam servise veriyimde sorun sokette oldugunu sanmıyorum pcde sorunsuz gelio

- - - Eklendi - - -

ankarada olsaydın elimle getirip verirdim saten 2 tane 0 kablo var

yani beni yanlış anlama kardeş ama akraba eş dost dediğin telefoncu bile yapsa telefonu mutlaka bi yerinden bişeyler çarpıyorlar vidasını sağını solunu değişiyor orjinalini bozuyorlar ama servise verirsin adeta ameliyat yapıyor gibi yapıyorlar inan yani :) + 15 gün müydü 1 ay mıydı bu süre geçince geçici olarak sana cihaz tahsis ediyorlar (Nokia Care servisi öyle yapıyor) :tebessüm:

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yani beni yanlış anlama kardeş ama akraba eş dost dediğin telefoncu bile yapsa telefonu mutlaka bi yerinden bişeyler çarpıyorlar vidasını sağını solunu değişiyor orjinalini bozuyorlar ama servise verirsin adeta ameliyat yapıyor gibi yapıyorlar inan yani :) + 15 gün müydü 1 ay mıydı bu süre geçince geçici olarak sana cihaz tahsis ediyorlar (Nokia Care servisi öyle yapıyor) :tebessüm:
BEn veririm Servise De soketteyse sorun pc de nasıl okuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt