Galaxy S3 Flip Cover

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Orjinalinda istersen 1 saat ikiye katlayip kullan kapattigin an eski halini aliyo

Kerim.

Kerim.

Üye
anladim.sagol:)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :tebessüm:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
gerçekten güzelmiş güle güle kullan fiyatı da güzelmiş :kop:

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı olsun süleyman :) mazallah eğer birgün düşerde birşey olmazsa o zaman değerini anlarsın o 65tl nin :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Gelisi 10 tl cakmasinin satisi 50

aha buldum cok guzel ya:aha:
http://www.vizyonmobil.com/U502,48,samsung-galaxy-w-i8150-flip-cover-kilif-samsung-galaxy-w-i8150-kapak-ve-kiliflari.htm

- - - Eklendi - - -

20lira:ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
başka hangi renkler var peki ? bir de fiyata değiyor mu sanırım değiyor yoksa mutlu olmazdınız :ehe

görünüşü de güzel ama :islik

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
başka hangi renkler var peki ? bir de fiyata değiyor mu sanırım değiyor yoksa mutlu olmazdınız :ehe

görünüşü de güzel ama :islik

Beyaz lacivert mavi turuncu bi de pembe sanirim :hmmm turuncu aliyordum da baktim kiz rengi gibi sonra bunu aldim :ehe giyatlari sabit :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye

Beyaz lacivert mavi turuncu bi de pembe sanirim :hmmm turuncu aliyordum da baktim kiz rengi gibi sonra bunu aldim :ehe giyatlari sabit :)

turuncu aslında güzel dururdu yani tam kız rengi değil ki hem zaten bu kızlarda en güzel renkleri almışlar biz ne kullanacaz siyah beyaz başka seçenek yok ha biraz kırmızı biraz da mavi tamam :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

turuncu aslında güzel dururdu yani tam kız rengi değil ki hem zaten bu kızlarda en güzel renkleri almışlar biz ne kullanacaz siyah beyaz başka seçenek yok ha biraz kırmızı biraz da mavi tamam :D

Yalnız arkasi cok parlak turuncunun :ehe netten bir bak :P:

erenburak

Üye
peki resim video cekerken sıkıntı oluyor mu ??????

Darkprisoner

Darkprisoner

Üye
Arkadaşlar flipcover temin edebilrim sadece 25 tl pm atabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt