[Alexander Fokin] SwipeUnlock v1.07(0) Symbian^3 UnSigned Türkçe metyuu + fp2 mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
[Alexander Fokin] SwipeUnlock v1.07(0) Symbian^3 UnSigned Türkçe metyuu + fp2 mod
MeeGo cihazlar gibi parmağınızı yukarıdan aşağıya veya yandan kaydırarak tuşları açabileceğiniz uygulamadır. Türkçe çeviri bana aittir

Bazı Yenilikler: 1.07
- Pil yüzde seviyesi
- Açılış ekranı duvarkağıdı kullanımı
- Küçük arayüz iyileştirmeler
- Çeşitli kritik hatalar düzeltildi
- FP2-yazılımlar üzerine Şeffaflık sorun giderilmiştir

İndir Fp2 mod beyaz

indir Fp2 mod Yeşil

• Beğen
Tepkiler: achambo

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

ibrahimscare

Üye
bellr refreshte siyah arkaplan sorununu çözmenim bir yolu varmı

achambo

achambo

Üye
:tşk:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
tesekkurler

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
benim C7 dede belle refresh var bende o sorun yok. siyah ekran sorunu FP1 ve FP2 de değilmiydi

ibrahimscare

Üye
hocam nokia belle resresh 111.021.0028 (nokia 500) siyah sorunu malesef var :(

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
ben bir çok sitede baktım, şu an bunun bir çözümü yok. Çok şikayet var bu konuda. sanırım yapımcı firmaya kalmış sorunu çözmek

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Beyler bende tusu kilitledigimde swipenin duvar kagidi siyah olarak gozukuyo menu tusuna basinca geliyo sizdede durum boylemi

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kilitlendiğinde ekran zaten direk kararıyor. menüye basınca duvar kağıdı tarih saat görünüyor. sanırım bu uygulama ilk çıktığından beri böyle

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
telefonu kilitlendiğinde ekran zaten direk kararıyor. menüye basınca duvar kağıdı tarih saat görünüyor. sanırım bu uygulama ilk çıktığından beri böyle

pardon ya uzun zamandir lock screen kullaniyodum onunla ayni oldugunu dusundum bi an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt