Samsung S3 MİNİ sorun

Sponsorlu Bağlantılar

asleep

asleep

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 MİNİ sorun
1 hafta önce aldığım s3 mini modelini fazla inceleme fırsatı yakalayamadıgımdan dolayı bugun rastladıgım bir sorunu sizlere aktarıcam ve sizlerden engin bilgilerinizi bana aktarmanızı diliyorum .

Telefon herşeyiyle mümkemmel benim gibi telefondan cok fazla bir beklentisi olmayanlar için ideal hatta süper bile denebilir . Yanlız bugun gördüğüm kadarıyla Türkiye'de sanırım 16 GB satışı suan yokmuş piyasa da ise sadece 8 GB ler varmış . Benim telefonun kutusunda da 8 GB yazısı mevcuttur . Yanlız soruna gelicek olursak aldıgım günden beri harici SD kart kullanmıyorum çünkü telefonun 8 GB oldugu bilgisi aklıma kazınmıs ve bana yeter diyorum yanlız ayarlardan kayıt yerine tıkladıgım da toplan alanın 4.53 gb oldugu yazısını gördüm ve kullanabilecegim boş alan ise 3.16 olarak gözüküyor bu herkeste olan birşey mi yoksa onca 8 GB 'lik telefonlar içerisinde ben mi gittim 5 GB aldım . Böyle bir durum varsa benim yapmam gereken nedir telefonu 1 hafta önce VATANCOMPUTER'dan aldım . Lütfen beni bu konu hakkında aydınlatın şimdiden herkese teşekkür ederim .

53cc

53cc

Üye
Değiştir cihazı hocam. Tüketiciyi koruma yasası gereği kusurlu mal kapsamına girer

• Beğen
Tepkiler: asleep
SilentOne

SilentOne

Üye
aslında normal ole gelmesi sorun yok cunku 4gb de android yer alıyor guncellemeler ve eklentiler için bizde s3 ü 16 gbaldık 11gb cıktı :D

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
normal kardeş samsung ürünlerinde bütün 8gb lık dahili hafızası dediğinin sen 4 gb kullanabiliyorsun bunun diğeri 2 gb işletim sisteminde 2gb ise mesajlar notlar tema vs...

• Beğen
asleep

asleep

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende dün VatanComputer'e gidip aklımda ki soruların cevabını aldım . Bir başka S3 MİNİ 0 kutusundan çıkardı adam gösterdi onda da aynı GB yi gözlemledim . Yetmedi normal S3 açtırdım 0 kutusundan oda 16 değil 11 GB çıktı . Teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlar için , sağolun :)

- - - Eklendi - - -

Evet 11 GB Kerim . Android çok fazla yer kaplıyor ve normal S3 4.1 sürüm ile gelmediği için güncelleme yapınca bu 11 GB yine 8 veya 9 GB ye iniyor

abidn

Üye
1 hafta önce aldığım s3 mini modelini fazla inceleme fırsatı yakalayamadıgımdan dolayı bugun rastladıgım bir sorunu sizlere aktarıcam ve sizlerden engin bilgilerinizi bana aktarmanızı diliyorum .

Telefon herşeyiyle mümkemmel benim gibi telefondan cok fazla bir beklentisi olmayanlar için ideal hatta süper bile denebilir . Yanlız bugun gördüğüm kadarıyla Türkiye'de sanırım 16 GB satışı suan yokmuş piyasa da ise sadece 8 GB ler varmış . Benim telefonun kutusunda da 8 GB yazısı mevcuttur . Yanlız soruna gelicek olursak aldıgım günden beri harici SD kart kullanmıyorum çünkü telefonun 8 GB oldugu bilgisi aklıma kazınmıs ve bana yeter diyorum yanlız ayarlardan kayıt yerine tıkladıgım da toplan alanın 4.53 gb oldugu yazısını gördüm ve kullanabilecegim boş alan ise 3.16 olarak gözüküyor bu herkeste olan birşey mi yoksa onca 8 GB 'lik telefonlar içerisinde ben mi gittim 5 GB aldım . Böyle bir durum varsa benim yapmam gereken nedir telefonu 1 hafta önce VATANCOMPUTER'dan aldım . Lütfen beni bu konu hakkında aydınlatın şimdiden herkese teşekkür ederim .

Bende de aynısı var bu bir sorun değil hafıza 8 GB ama bunun içinde Android dosyaları ve Google uygulamaları da var. Eski telefonumdan çıkarttığım 2 GB SD kart ile kullanıyorum ben de mecburen; telefon hafızası uygulamalara anca yetiyor. :(

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
Android 4 gb kullaniyor hatta ramde 800 felan gozukuyo

Baskentliia

Baskentliia

Üye
sorunlu cihaz

Yarenkorea

Üye
İnstagram,Twitter gibi yerlerdeki emojileri göstermiyor nedeni nedir ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt