HTC-Turkey HTC__M27 benimki bu..bana ne zaman gelir?
HTC-Turkey HTC__M27 benimki bu..bana ne zaman gelir?

bi çok yerde desire x e gelicek diyor.. one v ye gelmicek deniyor..Bende m27 kullanıyorum 2 gün önce geldi
cihaza öyle gelmiyor direk. kendin kontrol etmen lazım.
yazılım güncellemelerine bak
- - - Eklendi - - -
aa pardon sende desire x var. gelmicek sana galiba![]()
bende htc one x var ama benim cid htc_016 afrika bana hiç gelmez ben ruu exe beklicem artık![]()
One X+ gözüküyor sizde.Zaten 4.1 ile gelmiyor mu One X+ modeli..
bende one x ve sg3 vardı one x verdim one x+ aldım sonra sg3 verdim one x aldım alıcanız kardeşim ala ala afrika cid kodlu bir one x aldık kıtaları dolaşıcak sonra bize uğrucak benim istediğim güncelemeden sonra onex le one x+ kıyaslamak ama bir türlü tlf nu günceliyemedik..
anladımanladım

one x+ şuanki haliyle one x i yer ama çok hafif bi farkla zaten bana sorarsan bataryasından kazanıyor. benim bataryam bittiğinde onex+ bataryası alıp takıcağım. problem ?![]()
gün ışığında one x daha canlı IPS olduğu için ama hız olarak aman aman bir fark göremedim ben kamera one x + daha iyi güncelemeden sonra değiştimi bilmiyorum şarza gelince valla her 2 cihazda gece uyumadan önce şarzdadır hiç kaçmaz..

one x+ şuanki haliyle one x i yer ama çok hafif bi farkla zaten bana sorarsan bataryasından kazanıyor. benim bataryam bittiğinde onex+ bataryası alıp takıcağım. problem ?![]()
Hayır kapak şeklinde değil ancak cihazın ekranı çıkarılınca anakartda çıkıyor. Tümleşik yaniKapağı açabiliyor musun?

Hayır kapak şeklinde değil ancak cihazın ekranı çıkarılınca anakartda çıkıyor. Tümleşik yani
Behzat yapar kendi çıkarır gerekirse![]()
Ben One S in sağına soluna şöyle bi baktım da nasıl çıkar bu ekran anlayamadım 
One X ekranın alt kısmına bıçak gibi bir madde ile baskı uygulanınca açılıyor.Yapar canım ondan şüphemiz yok zatenBen One S in sağına soluna şöyle bi baktım da nasıl çıkar bu ekran anlayamadım
![]()
One X ekranın alt kısmına bıçak gibi bir madde ile baskı uygulanınca açılıyor.
Hayır kapak şeklinde değil ancak cihazın ekranı çıkarılınca anakartda çıkıyor. Tümleşik yani
Behzat yapar kendi çıkarır gerekirse![]()

Ya bir şey soracam htc hub vardı ics de jb de yok mu? Jb için sense tema nasıl bulurum?