Galaxy S3 Mini --- NOKİA N9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkdaslar N9 alacağım inşallah :)

yorumlara bakılırsa N9 her zaman bir adım daha önde :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen öyle kardeşim.

- - - Eklendi - - -

En büyük avantajı açık kod kaynaklı olması.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
açık kodlu ama bu android n9 a ne zaman portlanır uzun sürer gibi geliyor ondan kararsız kaldım birde 3g görüntüsü olmadğı için yoksa bun eksikleri olmasaydı bu soruyu sormya bile gerek yoktu :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Var zaten android.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
http://www.maxicep.com/meego/n9a-genel-bakis-ve-incelemem-7-730950.html#post5572599 kardeşim bu konuya bir göz gezdir N9 a android portlandı zaten şu an stabile en yakın sürümü var JB yükleyebiliyorsun ayrıca android varken tabanında meeGo kalıyor yine yani 2 sistemi bir arada kullanıyorsun telefon her ne kadar desteksiz ve ölü olarak lanse edilsede geliştiriciler tarafından çok zengin ve açık bir dünya var N9 da misal veriyorum tüm telefonlar içinde en iyi whatsapp N9 da var bunu herkeslede tartışırım geliştiriciler çok zengin özellikler kazandırmışlar daha beta bile olmasına rağmen :oke: swipe ile tasarıma hiç girmiyorum zaten en şahane kısmı orası

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açık kodlu ama bu android n9 a ne zaman portlanır uzun sürer gibi geliyor ondan kararsız kaldım birde 3g görüntüsü olmadğı için yoksa bun eksikleri olmasaydı bu soruyu sormya bile gerek yoktu :)

android 4.1 portlanmış durumda zaten bir kaç eksigi var tabiki tamamıyla optimize edilmemiş durumda görüntülü görüşmeye gelince o bir eksiklik ama gtalk üzerinden yapılabiliyor.şimdilik hangimiz kullanıyoruz ki zaten :ehe

pRime.

pRime.

Üye
n9'un sadece 16 ve 64 gblık versyonları var. 999 tl'ye satılanı beyaz 64lük model.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n9'un sadece 16 ve 64 gblık versyonları var. 999 tl'ye satılanı beyaz 64lük model.

Bu 32 lik nerden çıktı anlamadım varmı gerçekten serdar yada yurtdışına özgü bir versiyon mu çözemedim valla

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5572754' Alıntı:

Bu 32 lik nerden çıktı anlamadım varmı gerçekten serdar yada yurtdışına özgü bir versiyon mu çözemedim valla

Kafam karıştı dinime imanıma valla yaa :allala: e benim verdiğim linkte 32GB lık yazıyo yaw :allalla:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5572780' Alıntı:

Bende o yüzden sordum stok'larında varmı diye :bilmm

valla bilmiyom ki bir karışık, bir dolaşık, bi bulaşık, bi durum oldu biri var diyo biri yok diyo anlamadım gitti :ünlem: Nokia'nın sitesinde gösterir mi acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bak istersen ama sanmıyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5572815' Alıntı:
bak istersen ama sanmıyorum

bakıyorum şimdi :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

baktım ama hafıza seçeneği olarak ''16 yada 64GB'' yazıyor kandırmışlar beni :D :ehe

pRime.

pRime.

Üye
32lik model yok. Hiç üretilmedi. Sadece siyah ve beyaz modelin 64 gblığı var ama siyah 64 gb türkiyeye gelmedi. O Verilen linkteki ilan kandırmacadan başka bir ley değil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
32lik model yok. Hiç üretilmedi. Sadece siyah ve beyaz modelin 64 gblığı var ama siyah 64 gb türkiyeye gelmedi. O Verilen linkteki ilan kandırmacadan başka bir ley değil.
Bende öyle düşünmüştüm şimdi baktım nokşa sitesine sadece 16 ve 64 lük var :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her türlü N9 tavsiye ederim. Sırf görünüşü için almaya deger:) Hele 64 gb olanın tadından yenmez :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
n9 :good:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
La nerden nereye geldik ya :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt