Otg kablosu hatasi c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Otg kablosu hatasi c6-01
selam ben otg kablosu Ca-157 ile telefona flash disc takıyordum 3 hafta önce telefondan hatalar geldi USb bağlantısı hatası kabloyu cıkarın USb takıyorum böyle diyor ama telefonun üstünde bağlantı yanıp yanıp sönüyor bir usb takın diyor ama MAuse Takınca 2-3 demede geliyor usb giris yerinde birseymi var dedim PC ye takınca sorunsuz ama aynı kabloyu yEni bir tane daha aldım ama ondada aynı sorun telde birsey var dedim SOFT format attım ama hala aynı Yardım!

KABLO

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Telefonunu medya aktarim moduna aldinmi ayrica flasinin fat32 olmasi gerek

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MEdya aktarım modunda ve FAT32 daha önce okuyordu suan okumuyor 1 flash da deil 5-6 flashıda okumuyor

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sorun kabloda deil aynı kablodan 2 tane aldım durum aynı tel girişindede birsey yok pcde sorunsuz

- - - Eklendi - - -

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kardeşim 2 hafta önce bende de aynısı oldu + şarjda olmayınca Nokia Care servisine verdim şarj soketi değişti şuan sorun yok :tebessüm:

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
sorun soketteyse pcde nasıl geliyor?

- - - Eklendi - - -

soft format attım farklı kabloda denedim 1.kablo eskiden kullandıgım 2.kablo yeni aldıgım bide arkadasın kabloda dwnedim durum aynı

bilemiyorum olasılık olamaz mı acaba? Bu durumda bi sonuca ulaşamıyorsa en yakın yetkili servise gönderilmesi uygun bence

___kaptan___

___kaptan___

Üye

+1 bunun çarrsi servis

aynen hacıı ben sokette bi sorun olduğunu düşünüyorum veya OTG'de başıma geldi sokette sorun vardır diye verdim servise alır almaz soket girişine baktım öncesinde soket kahverengiydi iç kısmı şuan beyaz bi soket değişimi olmuş takır takır çalışıyor akşam OTG ile işim var mesela sorunsuz çalışıyor :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
aynen hacıı ben sokette bi sorun olduğunu düşünüyorum veya OTG'de başıma geldi sokette sorun vardır diye verdim servise alır almaz soket girişine baktım öncesinde soket kahverengiydi iç kısmı şuan beyaz bi soket değişimi olmuş takır takır çalışıyor akşam OTG ile işim var mesela sorunsuz çalışıyor :)

ben adam akıllı bi otg bulamadım alışveriş merkezi falan olmadığı yerde oturuyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye

ben adam akıllı bi otg bulamadım alışveriş merkezi falan olmadığı yerde oturuyorum

hmm valla ben E7'mi 1ay kullanılmış 2.el 23 ay garantili aldım, kutu içerisinde HDMI-OTG-Şarj-Kılavuzu-sert kılıfı vardı bi kulaklık ve USB kablosu yoktu :) sorun diil PC de olmadığı için :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
hmm valla ben E7'mi 1ay kullanılmış 2.el 23 ay garantili aldım, kutu içerisinde HDMI-OTG-Şarj-Kılavuzu-sert kılıfı vardı bi kulaklık ve USB kablosu yoktu :) sorun diil PC de olmadığı için :D

oohaa ne beleşçisin hee :):) süpermiş ne kadardan

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şimdi sokete baktım solda 1diş kahverengi diyer taraflar beyaz bide ben servise vermek istemiyorum ben acaba bi telefoncuya versem o degiştirse soketi serrvis 1 saatlik işi 1 haftada yapıyor onun için

- - - Eklendi - - -

nokiashopda bulabilirsin yada siteden sipariş ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt