Nokia 701 Ses azmı Geliyor yoksa banamı öyle geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

vavra22

vavra22

Üye
5800 kadar sesi çıkıyor mu peki

5800 kadar değil ama bende 701 kullanıcısıyım yeterince ses çıkıyor hatta cok yüksek olduğunda bende kısıyorum eğer anormal bir kısıklık varsa belki müzikten kaynaklanıyordur
sesinden gayet memnunum sadece benim değil çevreninde duyabileceği yükseklikte...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Why Always Me

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler arkadaşlar bu telefonu mutlaka alacağım

61semih

61semih

Üye
her cihazın ses düzeyı bir olamazkı
olmaz tabıkı bır 5700 ın ses kalıtesını duymadan en yuksek sesın sızın telefonunuzdan cıktıgını ıdda etmeyın
telefonda hi-fi oldugu soylenıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorunun ne arkadaşım kim iddia etmiş mesajımı doğru yorumlarsan sevinirim

vavra22

vavra22

Üye
ayrıca yeni güncellemeyle 1.0 ghz 1.3 ghz olacakmış diye duydum ayrıca ses sistemininde de oynamalar olucakmış iyi yönde detaylı olarak bilmiyorum ama fiyatına göre önü açık telefon almak isteyenler için güzel

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yarın 701 almaya gidiyorum başka bir eksiği varmı veya artıları neler geçen sene 6600i slide kullanıyordum sesi çok ama çok az çıkıyordu bunun için ses seviyesi önemli

----------Eklendi @ 22:13:39 ---------- Yazıldı @ 21:28:07 ----------

şimdi bende 100den fazla 5800 uygulaması var bunlar 701 de sorunsuz yüklenir mi

vavra22

vavra22

Üye
yarın 701 almaya gidiyorum başka bir eksiği varmı veya artıları neler geçen sene 6600i slide kullanıyordum sesi çok ama çok az çıkıyordu bunun için ses seviyesi önemli

----------Eklendi @ 22:13:39 ---------- Yazıldı @ 21:28:07 ----------

şimdi bende 100den fazla 5800 uygulaması var bunlar 701 de sorunsuz yüklenir mi

5800 ın her uygulaması çalışmaz ama ona göre daha geliştirilmişleri var ovi storeden istediğini indirebilirsin ayrıca cihazın eksik tek bir yönü var o da makinayla ilgili değil daha öncedende nokia kullanıcısıysan bilirsin uygulamaları o kadar fazla geniş değil geri kalan her özelliği 10 üzerinden 10

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
peki sesi sence nasıl

vavra22

vavra22

Üye
sesi 5800 dan az ama çok düşük değil bende 5800 kullandım bilirim, beni tatmin edici düzeyde gayet memnunum

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
sonunda 701 i aldım fakat giriş sayfalarında sadece bir tane müzik çalar ekleniyor widget olarak varmı bunun bir çözümü

Bellatricc

Bellatricc

Üye
    Konu Sahibi
sonunda 701 i aldım fakat giriş sayfalarında sadece bir tane müzik çalar ekleniyor widget olarak varmı bunun bir çözümü

widget larda müzik calar var sesi artık bana göre iyi ya sen denedinmi nasıl cıkıyor ses

asigsasi

asigsasi

Üye
sesi iyi gayet yeterli bi müzik çalar widget signed olarak bulamadım

custave

custave

Üye
701 kullanan arkadaşlar ınternet olayı nasıl film dizi videolar rahatlıkla izlenebiliyormu

andreoni

Üye
Öncelikle hayırlı olsun alan arkadaşa. Youtube ve lig tv gibi sitelerden sorunsuzca video izleyebiliyorum. Dokunmatik harika bu cihazda.

odunuzz

odunuzz

Üye
Ekolayzer ayarlarını düzelt belki oldu

pRime.

pRime.

Üye
konunun açıldığı tarihe bi baksanız cevap yazmadan.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
konu horlatmak gibi olacak tekrar tekrar konu açmak istemedim ama benim hoparlör patladı çok cızırtı var oysaki son seste değilde yüzde 60 ti 3 4 saat çaldı baktım bizim tarkan oldu sana orhan :) telefoncuma haber verdim yarın orjinal 701 değil zaten istemiyorum orjinal c7 takacaz sanırım c7 nin sesi daha yüksek galiba neyse yarın bir yaptırayim bakalım nasıl olacak

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum gönder garantiye hatta kendin götür 1 hafta bilemedin 10 gün ne yapacaksın c7 yi :)

Üst Alt