sizce hangi windows phone li tlf alınmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangi windows phone li tlf alınmalı
bir tlf alacagim ama lumia 920 ve htc 8 arasında kaldım :-)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ekstra özelliklerinden dolayı kesinlikle lumia derim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bir tlf alacagim ama lumia 920 ve htc 8 arasında kaldım :-)

İkisi de güzel telefon.
Nokia'yı biraz daha öne geçiren özellikleri ise kendine has teknolojileri ve yazılımları.
Onun dışında pek çok yönden donanım ve özellikleri birbirine benzer telefonlar.
Gidip bir telefoncuda ikisini de elip alıp öyle karar vermen daha doğru olur.
Daha özel yazılım ve teknolojiler nedeniyle ben Lumia diyorum ama bakarsın sen daha ince ve beats audio var diye HTC8X'i beğenirsin. Yani öncelikle telefonda ne aradığına, alacağın telefondan tam olarak ne beklediğine karar vermen gerekiyor. :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşım burada kime sorsan 100 kişide 99.8 lumia önerir çünki arada fazla fiyat farkı olmayışı ve lumianın artı özellikleri ile lumia 5 adım önde
:d:

Toros542

Toros542

Üye
bencede lumia al derim.sonucta nokia kalitesi var işin icinde.920 gercekten mükemmel olmus.htc 8x i daha görüpte inceleyemedim.ama benim alacagım telefon 820 olacak inş.performans 920 ile aynı ssdece tasarım,ekran ve kamera farkı var benim bildigim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesinlikle Lumia al derim. Nokiaya has özellikleri 1 adım çıkıyor. Bende 620 ye göz diktim :) şimdiden para biriktirmeye başlamak lazım.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
evet özellik olarak içi dolu harita ve kamera cok ii de htc biraz kibar duruyor ama önemli olan özellik ve donanım tabiki.turkcell den alsam nasıl olur tarifeye ek paketle 148 tl paket tarifesinde de hersey var sizce ii mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet özellik olarak içi dolu harita ve kamera cok ii de htc biraz kibar duruyor ama önemli olan özellik ve donanım tabiki.turkcell den alsam nasıl olur tarifeye ek paketle 148 tl paket tarifesinde de hersey var sizce ii mi
Müzik ve ses konusunda htc daha iyi diyorlar ama onun dışında lumia920 ciddi fark atar. Türkcell cihaz bedeli olarak ne fiyat veriyor peki?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sırf kamerası yeter Lumia'nın .

gkcll

gkcll

Üye
Lumia 920 ile arada birsey yok ki zaten olsa bile lumia 920 derim düşünsene mağaza haricinde nokia kendi uygulamasını çıkarıp yayınlıyor nokia nın ne kadar ciddi olduğunun simgesi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
L920.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

operatör taksitli cihazlara oldum olası sıcak bakamadım. Taksitli al operatör anlaşmalı alma. (Türkiye'de operatörler müşterilerini sağlam öpüyor. :) )

odunuzz

odunuzz

Üye
Nokia lumia

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten on senedir turkcell kullanıyorum şikayetim yok diğerleri kazık sokuyor fazla fatura vs turkcell pahalı işine gelirse diyor bin dk bin sms 1 gb net ile aylık 148 tl diyor 500 dk bin sms 1 gb net olan tarife de 138 tl diyor kablosuz şarj ile birlikte tabi

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Nokia Lumia 920.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
alaStar

alaStar

Üye
Nokia al kardeş bir sürü ek özellik var

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun yorumlariniz için tsk ederim insaallah en yakın zamanda alabilirim kismet bakalım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdiden hayırlı olsun kardeş.

MaxipmaN

Üye
forumda bölümü çok ölü şu an hayatta almazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt