Bir numarayı engelemek istiyorum, jar programla olabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

micnun

Üye
    Konu Sahibi
Bir numarayı engelemek istiyorum, jar programla olabilirmi?
Arkadaşlar sony ericson elm(j20i) kullanıyorum, telefon özellikleri içinde gelen bütün aramaları meşgule atma özelliği var ancak ben sadece bir numarayı engellemek istiyorum.
Bunu yapabileceğim jar uzantılı program bulamadım.
Bulduğum Programlar sis uzantılı ve bunları telefonumda kullanamıyorum. ne yaptım ettim jar uzantılı bulamadım.
Lütfen yardım....

micnun

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak yokmu arkadaşlar???

Malamadrı

Malamadrı

Üye
arkadaşım kısa bir örnek vereyim sana senin numaran bende ve ben seni sürekli rahatsız ediyorum değil mi sen beni herhangi bi programla engelledin bende bunu farkederim çünkü telefon direk bir kaç saniye sonra meşgule düşüyo eee başka numara yokmu alırım başka bi hat rahatsız etmeye devam ederim hangi kaç tanesini engelleyeceksin sana çok faydalı birşey tavsiye edeceğim numara değiştirmek sadece 8 tl üstelik bunu kontor karşılığı yapıyorsun müşteri hizmetini ara durumu anlat değişiyorlar

micnun

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için teşekürler,
demek istediğinizi anladım.
Beni arayan numara rahatsız etmek için aramıyor ancak gerekli gereksiz arıyor, arama da diyemiyorum. Sürekli meşgule atmak da olmuyor, aradığında direk meşgule atacak bir program arıyorum. .sis uzantılı bikaç program buldum ancak benim telefon .jar uzantılı(java) uygulamaları destekliyor. İnternette aradım ancak bulamadım.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
anladım forum da çeviri yapan kişiler mevcut o kişilere başvur programı hemen çevirsinler istediğin formata

farzet26

Üye
kara lıste yok mu telefonda

micnun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

anladım forum da çeviri yapan kişiler mevcut o kişilere başvur programı hemen çevirsinler istediğin formata
Biraz araştırdım, mümkün değil gibi şeyler söyleniyor, forumda böyle bir konu varsa bağlantısını verebilirmisiniz.

kara lıste yok mu telefonda

Telefonda öyle bir ayar aradım ancak bulamadım, telefondaki özellik bütün aramaları meşgule atma şeklinde.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
yav forum da adamlar baş bağırıyordu özel konu açmışlardı gelin programlarınızi türkçe yapalım yok gelin bulamadığını bulalım cevirelm diye konular vardı isim olmaz diye konuya giriş bile yapmadım o nedenle bulmam imkansız

barann79

Üye
markette droid call filter programı var, bunu kurup istediğin numarayı engelleyebilirsiniz

micnun

Üye
    Konu Sahibi
Teşekürler arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt