Vision of Xmas by AttisX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Vision of Xmas by AttisX
Bring your self in Xmas mood with this cool Red&Gold theme.

Featuring "Vision of Anna" icon pack, with 1500+ custom icons, including support for 1300+ App UID's such as Opera, JoikuSpot, Kasvopus, Shazam, Tweetian, fMobi, ProfiMail, X-plore, Foursquare, TwimGo, Gravity, Sports Tracker, Tweetian, Angry Birds, and many more...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Ferzan, sLeepLe ve asigsasi

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkürler kardeşim güzel tema :)

• Beğen
Bomb City

Bomb City

Üye

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim güzel tema :)

rica ederim kardeşim bu senin tarzında zaten :)

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Ferzan

Ferzan

Üye

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
bu adam on numara tema yapıyorda ne bileyim sanki bu ikonlu temaları biraz fazla abarttı gibi :) neyse emeğine sağlık abi :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bu adam on numara tema yapıyorda ne bileyim sanki bu ikonlu temaları biraz fazla abarttı gibi :) neyse emeğine sağlık abi :tşk:

yok yaa bence on numara falan deil ind190 buna on basar bence :) bu temaların nesini seviyonuz bilmem en başta ikon seti bence hiç güzel deil ve bütün temalarında aynı set sadece renkleri arkaplanları falan deiştiriyo o kadar sanırım ikon yapmak zor geliyo :kop:e ben dedim daha önce bunun neydi o tema serisinin adı 8 e kadar çıkardı yakında testere serisini bile sollayacak bu adam dediydim :kop:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
:D clearblack serisi zaten bu adamın temalarını indirdim mi ikon setini değiştiriyorum geri kalanı iyi ikon seti çıkarmak zor iş abi mantıken de 1200 tane ikonu olan bir temanın ikonlari yapmak tema dan zor 1200 tane svg ile tek tek uğraşıp görsellik veriyorsun ooo bir sürü iş gibime geliyor :) sanırsam o yüzden AttisX işin kolayına kaçıp renk değiştirip tema çıkartıyor :D biraz hayal gücü vermek lazım arkadaşa :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

yok yaa bence on numara falan deil ind190 buna on basar bence :) bu temaların nesini seviyonuz bilmem en başta ikon seti bence hiç güzel deil ve bütün temalarında aynı set sadece renkleri arkaplanları falan deiştiriyo o kadar sanırım ikon yapmak zor geliyo :kop:e ben dedim daha önce bunun neydi o tema serisinin adı 8 e kadar çıkardı yakında testere serisini bile sollayacak bu adam dediydim :kop:

bana demiştin o lafı :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:D clearblack serisi zaten bu adamın temalarını indirdim mi ikon setini değiştiriyorum geri kalanı iyi ikon seti çıkarmak zor iş abi mantıken de 1200 tane ikonu olan bir temanın ikonlari yapmak tema dan zor 1200 tane svg ile tek tek uğraşıp görsellik veriyorsun ooo bir sürü iş gibime geliyor :) sanırsam o yüzden AttisX işin kolayına kaçıp renk değiştirip tema çıkartıyor :D biraz hayal gücü vermek lazım arkadaşa :)

ikon yapmak kolay deil elbet ama bi set hazırlamak zor geliyosa ben o adama tema ustası demem :) yapanlar nasıl uğraşıp emek harcayıp yapıyosa oda geçecek başına adam gibi uğraşacak bence bu adam tema ustası falan deil :) onun yaptığını bizde yaparız nolcak bunun ikonlarını al başka temadan bar al başka temadan başka bişey al bi duvarkağıdı çaktınmı al sana premium tema :kop:

- - - Eklendi - - -

bana demiştin o lafı :D

he hatırladım son çıkan 8 de sana dediydim dimi :D bence onun sonu gelmez dediğimiz gibi set aynı arkaplanları renkleri deiştirdin mi 9-10-11 gideeeer.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ikon yapmak kolay deil elbet ama bi set hazırlamak zor geliyosa ben o adama tema ustası demem :) yapanlar nasıl uğraşıp emek harcayıp yapıyosa oda geçecek başına adam gibi uğraşacak bence bu adam tema ustası falan deil :) onun yaptığını bizde yaparız nolcak bunun ikonlarını al başka temadan bar al başka temadan başka bişey al bi duvarkağıdı çaktınmı al sana premium tema :kop:

- - - Eklendi - - -

he hatırladım son çıkan 8 de sana dediydim dimi :D bence onun sonu gelmez dediğimiz gibi set aynı arkaplanları renkleri deiştirdin mi 9-10-11 gideeeer.

yok o seriyi bıraktı bence bu visiondan ve tisculis mi ne çıkardı ya ondan devam eder :D bide steelblackleri update ediyo :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yok o seriyi bıraktı bence bu visiondan ve tisculis mi ne çıkardı ya ondan devam eder :D bide steelblackleri update ediyo :D

nerden dewam ederse etsin bu seti kullandığı sürece benden sıfır puan şimdiye kadar hiçbi temasını kullanmadım bu gidişle kullanmıcamda :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
cates94

cates94

Üye
teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...