Yardım :( Metin Saati )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar Benim Metin Saatim İngilizce oluyor Bu konuda Bilgsi Olan
varmı acaba neden böyle oluyor ve bunun için ne yapabilirim
flas attım olmadı,fabrika yarlarına döndüm yine olmadı :(

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/yardim-metin-saati-731069.html

--------------------------------------------------------------------------------------

Bunların hiç birinde Fp2 olduğu yazmıyor. Kimseyi kırmayın, üzmeyin.

Özellikle Mesut kardeş yorumlarının çoğu kırıcı.

• Beğen
Tepkiler: kiraz.muhammed1

Kayahan14

Kayahan14

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/yardim-metin-saati-731069.html

--------------------------------------------------------------------------------------

Bunların hiç birinde Fp2 olduğu yazmıyor. Kimseyi kırmayın, üzmeyin.

Özellikle Mesut kardeş yorumlarının çoğu kırıcı.

haklısın çoğu kişi böyle düşünüyor ayrıca denemenden zarar gelmez orjinalinin yedeğini al dene ben senin için ne yazdıysm bulamadım halbuki ben bi kaç gün önce indirmiştim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Herşeyin çözümü vardır. Evet Metin Saatleri İngilizce. Yazılıma Türkçesini gömmek gerekiyor ve artı olarak Metin saatini Fp2 ye de gömebilirsin. Metinsaati widgeti destekleniyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
asigsasi şu konuya gelir misin :D ben anlatamıyorum sen anlat bari

asigsasi

asigsasi

Üye
konuyu açan arkadaş aslında fp2 yi kastetmiş fakat kendi ortada yok yorumlara baktığımız zaman fp1 de böyle değildi diyor yani arkadaş fp2 ye geçmiş metin saati ingilizce oldu diye soru soruyor konuyu açarken biraz daha dikkatli olsa sıkıntı olmayacak

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
konuyu açan arkadaş aslında fp2 yi kastetmiş fakat kendi ortada yok yorumlara baktığımız zaman fp1 de böyle değildi diyor yani arkadaş fp2 ye geçmiş metin saati ingilizce oldu diye soru soruyor konuyu açarken biraz daha dikkatli olsa sıkıntı olmayacak

Yorumlar okunmayınca böyle oluyor işte, diyorum ki yazılama gömünce olur hala bana ingilizce cary curt..... Bide adam açık şekilde sürüm numarasınıda verdi.....

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
evet bu forumda herkes aynı bilgi birikimine sahip değil biz de birilerine cevap verirken ya da bişeyi anlatırken daha kibar olmalıyız özellikle gerçekten mesut kardeşim yorumlarının çoğu bu tarz kırıcı şekilde ve bu da insanın bütün hevesini kırıyor daha kibar olmalısın bence tamam arkadaş konuyu açarken dikkatli davranmamış olabilir fakat bu ona bu tarz cevaplar vermeni gerektirmez...

asigsasi

asigsasi

Üye
ortamın selameti için konu :locked:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:kop::kop2: Verdiğim Cevaplar Ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt