delircem ya bu nasil bi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

holymix

Üye
    Konu Sahibi
delircem ya bu nasil bi telefon
Beyler cumartesi maxipro5 aldik hersey guzel ama oyun performansi cok kotu gta 3u bile kasarak oynatıyor ayni sekilde dead trigger ve shadowgun da kasarak oynatiyor ve genellikle 1 dakika sonra android oyunu durduruyor biz 512 mb ram var diye aldik ama telefonda 361 mb ram gozukuyor ve cogunluğu dolu oluyor antutu bencmarkten 5020 puan aldim niye oyunlari kasiyor ne yapabilirm

holymix

Üye
    Konu Sahibi
İnsan bi yardim eder ya

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
almadan önce sorsaydın yardım ederdik iş işten geçmiş bence geri ver telefonu özelliklerine bakmadan mı aldın :(

holymix

Üye
    Konu Sahibi
Bakrim ya galaxy w ile ayni ozellikleri var ayrica 4 inc ve 8 mp kamerasi var diye bunu sectim aurica netten huawei honor videolarini izledim nova 3 u bile kaldiriyordu

Kerim.

Kerim.

Üye
kardeş sanırım önceki konudada sen vardın.bak yine diyorum o telefon türkcell romu ile KUL-LA-NIL-MAZZ

holymix

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim cok haklisin telefona root atmak istiyorum yeni rom atmak istiyorum overclock swapper yapmak istiyorum ama iste garanti dısi kaliyor ve babamda bunu ogrenince cok kizar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Kardesim cok haklisin telefona root atmak istiyorum yeni rom atmak istiyorum overclock swapper yapmak istiyorum ama iste garanti dısi kaliyor ve babamda bunu ogrenince cok kizar
bence telefonu rootla titanium backupile turcell uygulamalarını dondur ama garanti dışı kalırsın 361mb ram olmasını sebebi 149 mb felan ekran kartı kullanıyo

holymix

Üye
    Konu Sahibi
bence telefonu rootla titanium backupile turcell uygulamalarını dondur ama garanti dışı kalırsın 361mb ram olmasını sebebi 149 mb felan ekran kartı kullanıyo

ben bi program buldum kolayca rootlanıyormus unlock root yapıyımmı bunla rootlıyımmı ayrıca unroot secenegıde var unroot yapınca garanti kapsamına geri döner mi .

Ve Titanium backupile ile turkcell uygulamalrını kaldırırsam garanti gidermi

Kerim.

Kerim.

Üye
Root yerine telefona huawei honor stock rom(4.0ics) kur.kurmadan once simdiki romunu backup al.garantilik birsey oldugunda turkcell stok rom varsa atarsin(bi bak googledan var mi)yoksa aldigin backup'i restore yaparsin(geri yuklersin)

holymix

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben rootlayip swapper yapicam ve ram managerdende ram arttircam ve overclock yapabilirim eger oyunlar hizlanmassa rom kurcam

- - - Eklendi - - -

Ayrica ben fabrika ayarlarina dondurcem tam olarak neler silinir soylermisin

ali219

Üye
kardeşim senin telde bence üretim hatası var benimde huawei u8860 ım var 1,97 gb oyunu bile sorunsuz kasmadan oynuyorum aldığın yere bi git söyle üretim hatası olabilir mesela 1.4ghz yerine 1ghz üretimiştir türlü türlü hatalar olabiliryor(nerdeyse 2 gb oyundan çıktığımda drk ana ekrana 1 snde dönüyor hiç kasmadan giriyor bana göre süper telefon)

- - - Eklendi - - -

telefonun android sürümünü buraya yazarsan sana elimden geldği kdr yardımcı olurum kardeş :)

Samet.25

Birader android aliyosan helede dusuk android cihaz aliyosan mutlaka root ve rom yapacan haa yok yapamam diyosan ya katlanacan kasmasina ya parayi basip yuksek.cihaz alacan yada hic akilli telefona bulasmican 3310 tarzi alip kullanacan

Üst Alt