800TL civarı Android telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
800TL civarı Android telefon
Telefon tavsiyelerinizi bekliyorum, ikinci el olmayacak :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sola Ace 2

Mufche

Mufche

Üye
Ace 2 :)

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Benim de aklıma ilk gelen modeller bunlar olmuştu, peki bu ikisi arasında hangisi dersiniz :)

Farklı model tavsiyelerinizi de bekliyorum :)

Mufche

Mufche

Üye
Atrixin özellikleri de güzel ama ics güncelleme alıp almayacağı belli değil.

Kerim.

Kerim.

Üye
Sanirim arc s kullaniyosun.ben olsam s2den dusuk telefona gecmezdim.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benim de aklıma ilk gelen modeller bunlar olmuştu, peki bu ikisi arasında hangisi dersiniz :)

Farklı model tavsiyelerinizi de bekliyorum :)

Ace 2
0.8 ghz çift çekirdek
Mali 400
768 mb ram

Sola
1 ghz çift çekirdek
Mali 400
512 ram

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Kerim.

Kerim.

Üye
Arc S ten memnunum kendim için bakmıyorum, bir yakınım için araştırıyorum :)

- - - Eklendi - - -

Güncelleme alıp almaması pek de sorun değil telefonu alacak kişi için, Atrix'in fiyatı ne kadar :)

Ha tamam:ah:Dherkesin dedigi gibi ace2 veya sola oneririm

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2
0.8 ghz çift çekirdek
Mali 400
768 mb ram

Sola
1 ghz çift çekirdek
Mali 400
512 ram

Ram biraz daha önemsiz sanırım, telefonun uygulama için kullanılacağını sanmam, bu durumda 512mb ram yeterli, yani işlemcisi daha güçlü olan Sola bir adım öne geçti :)

- - - Eklendi - - -

Bu iki modelden başka tavsiyesi olan yok mu? Ya da bu iki model arasında seçim yapmama yardım edecek?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Telefonu alacak kişinin gidip telefonu incelemesi gerekiyor.
Ancak bu şekilde sağlıklı bir seçim olabilir.

bu1

Üye
8150 veya 8160 öneririrm samsung un cok iyi telefonlar ben 8150 aldım cok kullanıslı tasarımı da cok güzel en uygun site dersen sepete at hepsi burada kapiteslim akakceyi önerebilirim sana

danger987

Üye
Atrix Şiddetle tavsiyedimdir 1gb ramı var hd video çekiyor açıyor direk tv ye baglanarak izlenme ozelligi parmak izi okuma ozelligi 1ghz hızında çift çekirdek olması kernelle 1.4ghz a kadar çıkıyor şuan t21 kullanıyorum pişmanım atrix almadıgım için

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Atrix Şiddetle tavsiyedimdir 1gb ramı var hd video çekiyor açıyor direk tv ye baglanarak izlenme ozelligi parmak izi okuma ozelligi 1ghz hızında çift çekirdek olması kernelle 1.4ghz a kadar çıkıyor şuan t21 kullanıyorum pişmanım atrix almadıgım için

Operatör üzerinden görüntülü görüşme şartmış, öyle olunca Ace 2 kesinleşti, sağol :)

kilicaslan17

Üye
8150 veya 8160 öneririrm samsung un cok iyi telefonlar ben 8150 aldım cok kullanıslı tasarımı da cok güzel en uygun site dersen sepete at hepsi burada kapiteslim akakceyi önerebilirim sana

Adam sırf bunu yazmak için üye olmuş :kop:
Birde benim hemşehrimmiş.

- - - Eklendi - - -

Bu arada ace 2 oyunlarda berbat performans veriyor bilgin olsun.768 mb ram olayı iyi biraz ama işlemcinin basit olduğundan şikayetçi herkes.Bir yerden sonra çekirdek sayısıda önemsizleşiyor.İşlemcinin kullandığı teknoloji,bus hızı çok daha önemli.Sola bu yönlerden daha öndeymiş.Ama telefon anlamayan birisi için ace 2 daha uygun olur zannediyorum.Daha fazla rame sahip çünkü

• Beğen
Tepkiler: ege099

narthn

Üye
ace 2 bildigim kadariyla 899 veya 875 ben olsam 100 lira daha verip galaxy sIII mini alirim

ebrugiz

Üye
samsung 8150 veya 8160 olabilir

ege099

ege099

Üye
800 tlnin üstüne 100 -150 lira daha koyma imkanı varsa kesinlikle xperia p öneririm yıl başında indirime girmesinide bekleyebilir acil değilse

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
galaxy s advance al 850 civarında.

1 ghz çift çekirdek cortex a9 işlemci
mali400
768 ram

kullanıyorum memnunum. Dead Space, Need for Speed Most Wanter, Back Stab gibi oyunlar hiç takılmadan oynayabiliyosun.

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy s advance al 850 civarında.

1 ghz çift çekirdek cortex a9 işlemci
mali400
768 ram

kullanıyorum memnunum. Dead Space, Need for Speed Most Wanter, Back Stab gibi oyunlar hiç takılmadan oynayabiliyosun.

Dahili kac gb?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...