Windows Phone 8 için Facebook, Messenger ve Instagram Uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 için Facebook, Messenger ve Instagram Uygulamaları
Arkadaşlar marketplace de facebook uygulaması var ancak microsoft un yaptığı uygulama. Pek güzel değil hepimiz biliyoruz.
Facebook tan mobil uygulama ya girdiğimde; telefonunuza uygun facebook uygulaması mevcut değildir diyor, ve WP8 için facebook messenger uygulaması da yok. Windows Phone için facebook'un kendisi uygulama yazmayacak mı? Bu konu hakkında haberi olan yok mu? Instagram uygulaması için yolda haberini okumuştum ancak hala iz yok :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Hayır canın facebook'a girince altta wp için Facebook uygulaması yazıyor. Ben kullanıyorum şahsen. Instagram markette var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnstagram yolda Facebook da lansmanda vardı sanırım yakında gelecektir.

Placebo-

Placebo-

Üye
Markette matrogram var o instagram işte. :D Ayrıca instagram tweets diye bişi var oda aynı işlev sanırsam.

n000k

n000k

Üye
Hayır canın facebook'a girince altta wp için Facebook uygulaması yazıyor. Ben kullanıyorum şahsen. Instagram markette var.
instagram yok hala. tumblr vardı kaldırdılar.. hemde dün aldım satın hala giremiyorum.. check data network deyip duruyo.. boşuna aldık :off:

- - - Eklendi - - -

Markette matrogram var o instagram işte. :D Ayrıca instagram tweets diye bişi var oda aynı işlev sanırsam.
değil güzelim.. resim upload edemiyorsun ayrıca account un ile giriş yapamıyorsun.. onlar kıytırıktan sadece bakınmaya şeyler..

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
O yazan microsoft'un yaptığı ancak facebook'ta tanımlı olan uygulama. Mologram da Instagram kadar popüler değil diğer kullanıcılar ios ve android de akıyor. Daha kapsamlı bir uygulama instagram, o yüzden onu beklemek daha mantıklı.

ecel54

ecel54

Üye
facebook mesenger uygulamasını ne yapacaksın merak ettim :hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
facebook touch uygulamasını indir lumia 920deki internet explorer 10da mükemmel olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft'un Facebook uygulamasını da gayet başarılı buluyorum ben.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi Facebook Touch da iyi.

Facebook:

Facebook Touch:

MSN kullanmak isterseniz Nimbuzz var:

Whatsapp, Viber ve Skype vs vs pek çok iletişim aracı mevcut.

İleriki günlerde daha da geliştirilmiş sürümleri veya alternatif programlar gelecektir.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı açtığıma pişman oldum :) Siz niyetakıldınız ona android de niye varsa ben de wp için istiyorum. Facebook uygulaması hiç güzel değil diğer facebook touch uygulamaları filan da tarayıcı olarak kullanmaya devam ediyor x.facebookçcum u. Ben adam gibi tek bir uygulama istiyorum facebook tan.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende beğenmedim. :(

ecel54

ecel54

Üye
Facebook chat zaten windows phone ile entegre. Bu yüzden neden istediğini sordun

Frksylyc

Üye
ios vs android seviyesine gelene kadar cok zahmet cekeceksiz cookk.:) simdi diyceksiniz stabil sistem var windowsphone da.ha ha var var. 3310 da da stabil sistem var.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Bu arada Viber 7.5 e ses görüşmesiyle güncellenerek gelmiş (h) 8 için ses yok..

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye

Skype, MSN, Facebook, Gtalk, ICQ, Yahoo... için bir mesajlaşma uygulaması mevcut, ben bunu kullanıyorum.
Arka planda çalışıyor ve sürekli online tutuyor, mesaj geldiğinde ise uyarıyor.

Belki işinize yarar.

• Beğen
Tepkiler: gdervisoglu
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Skype, MSN, Facebook, Gtalk, ICQ, Yahoo... için bir mesajlaşma uygulaması mevcut, ben bunu kullanıyorum.
Arka planda çalışıyor ve sürekli online tutuyor, mesaj geldiğinde ise uyarıyor.

Belki işinize yarar.

ücretsiz mi, deneme falan değil de mi? 8-)

bu program bir zamanlar bnm için n73 de vazgeçilmezdi.. o zamanlar ücretliydi. cr@cked lı yüklüyorduk. şimdi bünyesinde barındırdığı hizmetlerin hepsinin birer app i olmasından dolayı ücretsiz galiba..

arayüz falan gerçekten hoş görünüyor.. bu şirketin de programı ücretsiz sunması güzel. :oke:

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

phantomddl

Üye
Evet, ücretsiz :) Umarım öyle de kalır.
Toast notification olayını gerçekten iyi beceriyor. Facebook'tan yazılan bir mesaj için aynı saniyede uyarı geliyor ekrana, Skype'da gayet iyi. Arayüzünü de çok sevdim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt