Kıyamet Olmayacak Gençler Rahat Olun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Kıyamet Olmayacak Gençler Rahat Olun.
Kıyametin olması için kuranda mekkenin yıkılması, mehdi, hz. isa ve deccalin dünyaya gelmesi gerektiği söyleniyor. bunların hiç biri gerçekleşmediği için rahat olun hiç bir şey olmayacak :ehe

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Allah’ın Resulü Meryem oğlu İsa’yı öldürdük dedikleri için Yahudileri lanetledik. Onlar İsa’yı öldürmediler, asmadılar da. Öldürülen, kendilerine İsa gibi gösterildi.) [Nisa 157]

(İsa, âdil bir hakem olarak gökten inecek, haçı kıracak, [Hıristiyanlığı kaldıracak] domuzu öldürecek, [domuz etini yasaklayacak] İslam’dan başka şeyi yasaklayacaktır.) [Buhari, Müslim, Ebu Davud, Tirmizi, İbni Ebi Şeybe]

(Kıyamet kopmadan önce, Allahü teâlâ, benim evladımdan birini yaratır ki, ismi benim ismim gibi, babasının ismi, benim babamın ismi gibi olur. Ondan önce dünya zulümle dolu iken, onun zamanında adaletle dolar.) [Tirmizi]

(Mehdi’nin başı hizasında bir bulut olacak, buluttan bir melek,“Bu Mehdidir, sözünü dinleyin” diyecektir.) [Ebu Nuaym]

(Deccal çıkar, tanrı olduğunu söyler. Onun tanrılığına inanan kâfir olur.) [İ. E. Şeybe]

(Bir Habeşli Kâbe’yi tahrip edecektir. Onu şu anda siyah elleri ile Kâbe’nin taşlarını bir bir söker halde görüyorum.) [Buhari, Müslim]

nokta.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
tamamda söz konusu mayalılar. Yani farklı bir din. İslamda 21 aralık diye bişey yok zaten

Metin MF

Metin MF

Üye
Hadisleri kaynak sayamazsın arkadaşım.

Black-killing

Black-killing

Üye
Zaten bildiğim kadarıyla Mehdi zaten dünyada gizleniyor diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

tamamda söz konusu mayalılar. Yani farklı bir din. İslamda 21 aralık diye bişey yok zaten

Tamam o zaman işte bizim inancımızda yoksa yoktur .

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
niye biz ölmicez mi. Dünyada birtek islam mı var

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne kıyameti arkadaşlar .
Böyle haberlere itibar eden insanların aklından şüphe ediyorum harbiden .

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Mekke bir kaç kez tadılat görmüş, daha önce yıkılmıştı yeri bile koybulmuş hz ibrahım tarafından
yeri tayın edilip eski yerine tekrar yaptırılımış yanılıyorsam düzeltin

kol@j

kol@j

Üye
Hadisleri kaynak sayamazsın arkadaşım.
Hadisler kaynaktır ama
ana kaynak kur'an, yardımcı kaynak hadistir.

yani tamamen yok da sayamazsın...

Hem gerçekten merak etmeyin

Kıyamet için belirlenen hiçbir tarihe inanmayın
ne de olsa bilmediğimiz bir tarihte, haberimiz yokken kopacak rahat olun ;)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kimse ölmekten korkmuyor kıyametten korkuyor. Ölünce kıyamet kopmuş oluyor

• Beğen
Tepkiler: kol@j
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
+1

üstelik deccal'in gelmediğini nereden biliyorsun?

çünkü deccal geldiğinde kendini gizlemez, insanları islamdan uzaklaştırmaya çalışır.
+kıyametin dünyada hiçbir müslümanın olmadığı zaman kopacağı yazıyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
yok ya bişey olmayacak dediğin gibi raad olun

Black-killing

Black-killing

Üye
çünkü deccal geldiğinde kendini gizlemez, insanları islamdan uzaklaştırmaya çalışır.

Deccal in ordusu ( illüminati üyeleri ) ve Mehdi nin ordusu karşılaşacak ve Mehdi savaşı yenecek diye biliyorum.Zaten illüminati deccal in ordusunu gittikçe büyütüyor ve bizler bu işleri biraz araştırmalıyız onlar bilinç altına oynuyor sübliminal mesajın binbir çeşidi var görüntü ses reklam sinema dan tut bilgisayar oyununa kadar ele geçirmişler.Müzik dünyasıda aynı şekil.Lady gaga rihanna madonna linkin park vs vs.Bunların hiçbiri buralara tesadüfen gelmedi.Ve michael jackson bob marley Two Pac Illüminatiye karşı geldiği için ölmüştür.Ve hepsinin de ölüm tarihlerinin içinde 25 rakamı geçmiştir.Bu rakam illüminati de kutsaldır.Yani illüminati deccal önderliğinde mesajlarla ordusunu toparlıyor.Konu buraya nasıl geldi pek farkında değilim ama artık uyanmanın vakti geldi.Lütfen halkımız gibi cahil olmayın.Biraz araştırın ve medyada dönen entrikaları görün.

- - - Eklendi - - -

Deccal in ordusu ( illüminati üyeleri ) ve Mehdi nin ordusu karşılaşacak ve Mehdi savaşı yenecek diye biliyorum.Zaten illüminati deccal in ordusunu gittikçe büyütüyor ve bizler bu işleri biraz araştırmalıyız onlar bilinç altına oynuyor sübliminal mesajın binbir çeşidi var görüntü ses reklam sinema dan tut bilgisayar oyununa kadar ele geçirmişler.Müzik dünyasıda aynı şekil.Lady gaga rihanna madonna linkin park vs vs.Bunların hiçbiri buralara tesadüfen gelmedi.Ve michael jackson bob marley Two Pac Illüminatiye karşı geldiği için ölmüştür.Ve hepsinin de ölüm tarihlerinin içinde 25 rakamı geçmiştir.Bu rakam illüminati de kutsaldır.Yani illüminati deccal önderliğinde mesajlarla ordusunu toparlıyor.Konu buraya nasıl geldi pek farkında değilim ama artık uyanmanın vakti geldi.Lütfen halkımız gibi cahil olmayın.Biraz araştırın ve medyada dönen entrikaları görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt