Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBiri Beni Bilgilendire Bilir Mi??
Sponsorlu Bağlantılar
MuraTT96
Üye
Konu Sahibi
Biri Beni Bilgilendire Bilir Mi??
Byler root atsam mı atmasam mı atarsam nasıl geri dönebilirim rootun faydaları neler zararları neler
root iyi biseydir tabi ihtiyaci olana.bazi programlar root yetkisi ister mesela ama anlamayan icin de biraz risklidir bilmeden silinen bir sistem klasoru basini agritabilir ugrastirabilir.costum rom yuklemeye de yara ayrica eee tabi buda super bisey demek oluyor.
MuraTT96
Üye
Konu Sahibi
yorumun için saol kimse yorum yazmıor valla en azından oyunların çalışmasını fln sağlar diye düşünüyorum çünkü rootsuzken indirince lisans problemi oluyor
yorumun için saol kimse yorum yazmıor valla en azından oyunların çalışmasını fln sağlar diye düşünüyorum çünkü rootsuzken indirince lisans problemi oluyor
root sadece izindir aynen açamadığın uygulama kalmaz root büyük bişeyde değildir pek zaten dediğim gibi izindir yoksa rom atarken felan grek olmuyo tabi bunu yükledin sistem dosyaları ile oynayıp telefonu bozma
fuko08
Üye
kardeş root iyi bisey ama rootladiktan sonra dikkatli ol ve root gerektiren uygulamaları yuklemeden önce popülerligine bak sonucta tam yetki veriyor en ufak bi sahtekar yazılım telefonu bes para etmeyecek hale getirebilir
NpNpme
Üye
bakk eger root atacaksan telefonun rom diskknin icinde ne kadar dosya varsa bir yere kopyala. hani bi silsen baska nerde bulucan o dosyayi
Niko Rapper
Üye
Root aslinda iyi bisey ama türkiyede kötü. Mesela ben Azerbaycan-da tel aldim rootladım falan ama garanti hala duruyordu. Ama Türkiye-de böyle olmuyor.
HoLmEs2000
Üye
Ne icin yapcan program icinmi yoksa sistrm icinmi
cgr03mert
Üye
bişi sorcam .bende galaxy wonder war.samsung da tutturdu güncelleme vermiyo .telefon kaldı 2.3 de .ben de telefonu en güncel sürümde kullanmak istiyorum.rootlamam mı gerekiyor?custom rom ne demek?
Niko Rapper
Üye
Custom rom özelleştirilmiş rom demektir. Bunun için önce telefonuna CWM-yi Odin programiyla flashlaman gerek. Bunlar icin internette birsürü konu var arastirabilirsin.