Arkadaşlar sizinde ikide bir sitenin açılmaması gibi bi sorunuz warmı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizinde ikide bir sitenin açılmaması gibi bi sorunuz warmı ??
Ya arkadaşlar bazen çok sık bazende ara ara siteye giremiyorum.. sayfa görüntülenemiyor dio bazende sunucu bulunamıyor dio.. acaba böle sorunu olanlar warmı ?? ozan abi sorun neden kaynaklanıo olablir ?

--------------- Ekleme ---------------

bak gene öle oldu

Ozan

Ozan

Admin
1. Soruları sürekli bana yönelik sormazsan ben ve diğer yönetim de çok sevinecek. Bu sitede tek ben yokum veya tek yönetici ben değilim.

2. Ulasılamama sorunlarının farkındayım kulağıma gelmis durumda ve ben karsılasmadım, şu an sitedeyim test edecegim muhtemelen bir dns problemi yada sunucuda bir baglantı problemi olabilir, sonucu buraya yazarım daha sonra.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
1. Soruları sürekli bana yönelik sormazsan ben ve diğer yönetim de çok sevinecek. Bu sitede tek ben yokum veya tek yönetici ben değilim. quote]

mrk etme ozan abi dier yöneticelerede sordum we ozan gelince ona soralım dediler bende haliyle sana sordum..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Site ile ilgili soruları bundan sonra MSN'den veya PM'den değil de forumun Site Hakkında bölümüne yazarsanız iyi olur. Sadece sorularınız için değil; öneri ve istekleriniz için de geçerli bu yazdıklarım.

Sonuçta biz tek bir üyenin görüşlerini baz alıp da yenilik veya değişiklik yapmıyoruz, ne kadar çok üyeden görüş alırsak forum için en hayırlısını yapmış oluruz.

Yazdıklarım tüm üyeler için geçerli ..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
mrk etme ozan abi dier yöneticelerede sordum we ozan gelince ona soralım dediler bende haliyle sana sordum..

Msn'den vaya pm'den sormanız bir şey değiştirmez. Forum genelinde yazılarınız da bizi yok sayarak (genellikle) Negative'e soruyorum tarzında yazıyorsunuz veya bizim cevaplarımız tatmin etmiyor. Cevabımıza rağmen Ozan'dan cevap gelene kadar sanki söylenmemiş gibi davranıyorsunuz. Halbuki aynı şeyleri söylüyoruz. ;)

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Msn'den vaya pm'den sormanız bir şey değiştirmez. Forum genelinde yazılarınız da bizi yok sayarak (genellikle) Negative'e soruyorum tarzında yazıyorsunuz veya bizim cevaplarımız tatmin etmiyor. Cevabımıza rağmen Ozan'dan cevap gelene kadar sanki söylenmemiş gibi davranıyorsunuz. Halbuki aynı şeyleri söylüyoruz. ;)

sizlerinde ozan abi gibi yetkileriniz we bilgileriniz olduğunu yeni yeni öğrendim.. bundan sonra sorunları site hakkında bölümünden sorarım ;) ve özel deil genel sorarım ;)

uyarılar için saolun ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Uyarıları yanlış anlamayın, uyarıyorsak sitenin hayrı için. ;)

Ozan

Ozan

Admin
Uyarı değil rica ederim, yoksa baslık açarak bana sorman kötü bir olay değil ancak diğer yöneticiler de eğer biliyorsa ve görüşleri bilgileri varsa yardımcı olacaktır aynen. Bilgileri yoksa onlarda beni bekler genelde.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
bağlanmama sorunu bendede var 15 dakika giremiyorum siteye akşam üstü oluyor bu sorun nedense

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Son 2 gündür olmaması lazım, oluyor mu?

Ozan

Ozan

Admin
Bugun bir sorun yok sanırım değil mi ?

mservank

mservank

Üye
sanırım 2 gün önce vardı sinirlertim bozuldu

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
bugün yine biraz bişey war.. 2 dakka öncede bi 30 saniye falan boyunca database error dedi yine

ve biraz yavaşlama war

Ozan

Ozan

Admin
Evet Salı - Çarşamba günü kesin olarak çözüme kavusturacagiz, şu an verdigi hatalar birşeyler deniyor olmamızdı , ağırlığın nedenini ise hallederiz fakat asıl sorunumuz olan baglantı problemini en kısa zamanda tamamen halledecek bir yola sokacagiz, dedigim gibi salı yada çarşamba günü, ancak hatalar da mümkün oldugunca en aza indirgenmis durumda olacaktır tabiki bu süreçte.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Evet Salı - Çarşamba günü kesin olarak çözüme kavusturacagiz,
walla bi an önce çözüme kavuşsa iyi olur :) :oke:

25.11.2007 13:04

10 dakkadır giremiyordum şu anda anca girdim :(

fatal19ty

fatal19ty

Üye
bende türk telekom hatsı veriyo zaman ne yapıcazzzzzzzz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Türk telekomun hatayı gidermesini bekleyeceksiniz. Yapacak başka bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt