1. Nesil Telefonlara Artık FP2 Klavyesi Yapılabiliyor Mu? Yardım!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
1. Nesil Telefonlara Artık FP2 Klavyesi Yapılabiliyor Mu? Yardım!!!!!!
Arakadaşlar Bu FP2 Klavyesi Nasıl Belle Refresh yazılımına koyulur.Bunu mu Anlatıyor? Yardım
Ne yazdığını anlayan varsa çeviri yada ne anladığını nasıl yapıldığını bize anlatsın gerçek fp2 klavyesi belle refresh'te olur mu?

Just saw a video about the new update Bella, and most that are interested in and what was it like, this Keyboard! Very comfortable, everything is simple. There is also the smileys, and looks very good in a horizontal position! Would like very much to our smartphones such a cool keyboard. In one clip a glimpse of such information, that it is on QT. More precisely it was written so QT Keyboard. So guess is. she's in QT created! So I have these thoughts.

To create an application, and make this application a standard. To this keypad has worked everywhere, and without problems

So we need people who can the cool keyboard create for our smartphones. I will be very grateful

Nokia QWERTY-Keyboard Editor
A program to edit the layout of the virtual qwerty-keyboard devices on Symbian S^1 S^3
Author: Dedushka.

To edit a keyboard this program need to unpack the firmware and open the program file \resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_NN.rsc. NN - language code (01 - English, 16 - English, 93 - Ukrainian). Then save this file, pack firmware and flash.

Kaynak:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Arkadaşım yardım mı istiyorsun yardımcı mı olmaya çalışıyorsun hala anlamış değilim. Sürekli birşeyler görüyorsun link veriyorsun sonrada konuya gelip birşey bile yazmıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
sanırım bu fw içindeki klavyeyi düzenlemeye yarıyor :?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
c6 mın klavyesini verdiği programla editledim bakalım bi değişiklik olacak mı hiç ümidim yok ya neyse :D

MaxipmaN

Üye
Refreshe fp2 klavyesi olur mu demek istemiş :D

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Evet olur mu bu program ile.Belle FP2 yazılımdan klavye dsoyalarını ayıklayıp bu programa koyup ondan sonra belle refresh yazılımınamı koyacaksın?

- - - Eklendi - - -

c6 mın klavyesini verdiği programla editledim bakalım bi değişiklik olacak mı hiç ümidim yok ya neyse :D

Hangi dosya ve hangi klavye ile edtledin fp2 klavyeyi mi?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
Evet olur mu bu program ile.Belle FP2 yazılımdan klavye dsoyalarını ayıklayıp bu programa koyup ondan sonra belle refresh yazılımınamı koyacaksın?

- - - Eklendi - - -

Hangi dosya ve hangi klavye ile edtledin fp2 klavyeyi mi?
hayır onun qt uyuşmazlığı oldugu için portlanamıyor bu adam da soruyor biz refreshteki klavyeyi bunla editlesek olurmu gibi bende refreshtekini bi deniyorum şimdi bişey çıkmayacak ama neyse :D

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Belki çıkar.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
bişey çıkmadı :D yada ben beceremedim :D bilen abiler ilgilenirlerse mutlu oluruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt