MegaRamp The Game v1.0.9 (Kaykay Oyunu - Markette 2.92 $ !!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
MegaRamp The Game v1.0.9 (Kaykay Oyunu - Markette 2.92 $ !!)
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

UYGULAMAYLA İLGİLİ VİDEOLAR
[video=youtube;BR-pY3vfxws]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BR-pY3vfxws[/video]
UYGULAMA BİLGİLERİ
2.3 ve Üzeri tüm Cihazlar ile Uyumludur

Yükleme Talimatları

1)Apk'yı Kurun

----------------------------------------------------------------------

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler Ismail

- - - Eklendi - - -

Mobilden indirmiyor ısmail. Mediafire'a ya da zıppyshare'e yüklesen olur mu ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Ismail

- - - Eklendi - - -

Mobilden indirmiyor ısmail. Mediafire'a ya da zıppyshare'e yüklesen olur mu ?
Sırf telefonunuza daha rahat yükleyin diye indiriyorum rarın içinden çıkartıp up yapıyorum.

Bu seferlik yapabilirim ama her konuda yapamam. En düzgün up edebildiğim site turbobit. 2-3 yere birdende upload etmem mümkün değil :)

CABBAR

CABBAR

Üye

Sırf telefonunuza daha rahat yükleyin diye indiriyorum rarın içinden çıkartıp up yapıyorum.

Bu seferlik yapabilirim ama her konuda yapamam. En düzgün up edebildiğim site turbobit. 2-3 yere birdende upload etmem mümkün değil :)

Ismail sağol ama en güzeli bu konuda mediafire. Senden birden fazla yere yüklemeni istemiyorum ki :) sadece mediafire'a yüklesen hiç sorun olmaz

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ismail sağol ama en güzeli bu konuda mediafire. Senden birden fazla yere yüklemeni istemiyorum ki :) sadece mediafire'a yüklesen hiç sorun olmaz
Turbobit ve Hotfile hariç neredeyse tüm sitelerde 40 mb ve yüksek dosyaları upload ederken sorun yapıyor + çok yavaş up ediyor. Sadece turbobit hem en yüksek hızda up ediyor hemde 1 gblıkta bile sorun çıkarmıyor :)

Telefondan neden indiremiyorsun bu arada ?

CABBAR

CABBAR

Üye

Turbobit ve Hotfile hariç neredeyse tüm sitelerde 40 mb ve yüksek dosyaları upload ederken sorun yapıyor + çok yavaş up ediyor. Sadece turbobit hem en yüksek hızda up ediyor hemde 1 gblıkta bile sorun çıkarmıyor :)

Telefondan neden indiremiyorsun bu arada ?

Turbobit indirmede hız sınırlandırıyor Ismail. Mediafire ya da zıppy'de öyle bi sorun yok. Neyse canın sağolsun senin. Telefonla inmedi sebebini bilmiyorum :bilmm

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Turbobit indirmede hız sınırlandırıyor Ismail. Mediafire ya da zıppy'de öyle bi sorun yok. Neyse canın sağolsun senin. Telefonla inmedi sebebini bilmiyorum :bilmm
Dur sana zippy atayım. Ama ondada rar var.

kcsoft

kcsoft

Üye
:tşk:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ben çalıştıramadım arkadaşlar nedense oyun durduruldu diyor çalıştıran varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt