burda çok kötü yamur yagıyoo
MrTech Üye Furkan Emekli' Alıntı: İyiyiz Şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aklıma tegra geliyor - - - Eklendi - - - gel gör aynı burda şimşek yağmur ortaya karışık
Furkan Emekli' Alıntı: İyiyiz Şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aklıma tegra geliyor - - - Eklendi - - - gel gör aynı burda şimşek yağmur ortaya karışık
somurtukk Üye Furkan Emekli' Alıntı: İyiyiz Şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bnde ıyıım tesekkurler
Furkan Emekli Üye Kingmortall' Alıntı: nası olayım bugun yine para bulamadım ehliyeti alamadım bunalımdayım dün gece rüyamda araba kullanıyodum Genişletmek için tıkla ... Fazla dert etme alırsın inşallah.
Kingmortall' Alıntı: nası olayım bugun yine para bulamadım ehliyeti alamadım bunalımdayım dün gece rüyamda araba kullanıyodum Genişletmek için tıkla ... Fazla dert etme alırsın inşallah.
haydaravısyon Üye MrTech' Alıntı: aklıma tegra geliyor - - - Eklendi - - - gel gör aynı burda şimşek yağmur ortaya karışık Genişletmek için tıkla ... ben gök gürültüsünden korkarım
MrTech' Alıntı: aklıma tegra geliyor - - - Eklendi - - - gel gör aynı burda şimşek yağmur ortaya karışık Genişletmek için tıkla ... ben gök gürültüsünden korkarım
Furkan Emekli Üye Şuanda bizim burada fırtına kopuyor valla yarın bizim bahçedeki bi ağaç kırılmaz inşallah. çam ağacı kırılırsa zaten katliam çıkar.
Şuanda bizim burada fırtına kopuyor valla yarın bizim bahçedeki bi ağaç kırılmaz inşallah. çam ağacı kırılırsa zaten katliam çıkar.
somurtukk Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... ooo moderatörümüz gelmiş hosgeldınız
ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... ooo moderatörümüz gelmiş hosgeldınız
somurtukk Üye Kingmortall' Alıntı: nasıl dert etme furkan gidip mazotu füllüyor çıldırıyorum Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsunn
Kingmortall' Alıntı: nasıl dert etme furkan gidip mazotu füllüyor çıldırıyorum Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsunn
haydaravısyon Üye Furkan Emekli' Alıntı: Şuanda bizim burada fırtına kopuyor valla yarın bizim bahçedeki bi ağaç kırılmaz inşallah. çam ağacı kırılırsa zaten katliam çıkar. Genişletmek için tıkla ... bizim bahceye çinko düşmüştü artık nerden geldiyse hurdacıya satmıştım
Furkan Emekli' Alıntı: Şuanda bizim burada fırtına kopuyor valla yarın bizim bahçedeki bi ağaç kırılmaz inşallah. çam ağacı kırılırsa zaten katliam çıkar. Genişletmek için tıkla ... bizim bahceye çinko düşmüştü artık nerden geldiyse hurdacıya satmıştım
Furkan Emekli Üye Kingmortall' Alıntı: nasıl dert etme furkan gidip mazotu füllüyor çıldırıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah'tan ümit kesilmez dua et.
Kingmortall' Alıntı: nasıl dert etme furkan gidip mazotu füllüyor çıldırıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah'tan ümit kesilmez dua et.