Yeni Bir Multitasking (Çoklu Görev Denemesi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

pRime.

Üye
yalnız benim cihazda 256 mb ram var

bu açamayacağı anlamına gelmiyor.

bu nokia n8 üzerinde ilk sürüm belle'den bir görüntü. biraz eski ama bir fikir verir cihazların yapabilecekleri hakkında.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi

bu açamayacağı anlamına gelmiyor.

bu nokia n8 üzerinde ilk sürüm belle'den bir görüntü. biraz eski ama bir fikir verir cihazların yapabilecekleri hakkında.

Haklisiniz ama actigin uygulamaya gore o sayi degisir. Simdi bir saat uygulamasi ile harita uyg bir degil.Ha bu arada ben ram blow ile hic temizleme yapmadan yaptim.Asphalt 6 ve nfs acmasaydim ve ramblie ile kullanilmayan bellegi geri kazandirsaydim bi 55-58 olurdu ama60olazdi bence.Cunku benim telefonun bu gunlerde ni sikintisi var. :D (kusura bakmayin mobil oldugum icin turkce karakter kullanmadim.cunku klavye cok kucuk oluyor)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
abiler bu açık uygulamalar bölümünü cfw kullanmadan sizinki gibi yapamaz mıyım? :)

pRime.

pRime.

Üye
Haklisiniz ama actigin uygulamaya gore o sayi degisir. Simdi bir saat uygulamasi ile harita uyg bir degil.Ha bu arada ben ram blow ile hic temizleme yapmadan yaptim.Asphalt 6 ve nfs acmasaydim ve ramblie ile kullanilmayan bellegi geri kazandirsaydim bi 55-58 olurdu ama60olazdi bence.Cunku benim telefonun bu gunlerde ni sikintisi var. :D (kusura bakmayin mobil oldugum icin turkce karakter kullanmadim.cunku klavye cok kucuk oluyor)

tabiki. Açık uygulamalar arasında opera mobile ve oyunlar da vardı ama hangileri var pek bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

abiler bu açık uygulamalar bölümünü cfw kullanmadan sizinki gibi yapamaz mıyım? :)

bunun için bir modlama vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
multitasking deyince aklınıza N9 dan başka bişey gelmesin. başka bir dünya N9 :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

tabiki. Açık uygulamalar arasında opera mobile ve oyunlar da vardı ama hangileri var pek bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

bunun için bir modlama vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Eğer o mod'a denk gelirseniz linkini atabilir misiniz? :)

ANIL

ANIL

Admin
Evet orada var fakat flashsız olduğunu hatırlamıyorum olmaz yani :) Müsait bi zamanda flash atarız istersen team ile sorun olmaz :oke:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Evet orada var fakat flashsız olduğunu hatırlamıyorum olmaz yani :) Müsait bi zamanda flash atarız istersen team ile sorun olmaz :oke:

flash atarsak herşey gider :(

şimdilik kalsın :tşk: :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt