Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tablet almak istiyorum ucuza bu nasil?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memiqx
Üye
Konu Sahibi
Tablet almak istiyorum ucuza bu nasil?
300 tl ye kadar tablet ariyorum facebook a giricem oyun oynuyacam falan bunu buldum nasil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede
Üye
ben 200 tl verip bir tane aldım androit 4 şimdilik memnunum oyunlarda filan sorun yok
Emre
Üye
en ucuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dark EvoPad T7000 Tablet
PC Wi-Fi, İşlemci Türü: ARM
İşlemci, Ekran Boyutu: 7",
Sabit Disk: 8 GB, Bellek: 1024
MB, İşletim Sistemi: Android
v4.0
reedPAD4'e baklmalısın kesinlikle. Bana reedPAD3 LİTE gelmişti googleandroid forumunda ki yarışmadan. Yapabileceğim her şeyi yaptım. GTA3, NOVA3, MC2, FİFA12, Asphalt 6 vs.. İnternetide gayet tatmin ediciydi. reedPAD4'ü sen düşün artık. Çok daha iyisi ve hat takabiliyorsun.
reedPAD4'e baklmalısın kesinlikle. Bana reedPAD3 LİTE gelmişti googleandroid forumunda ki yarışmadan. Yapabileceğim her şeyi yaptım. GTA3, NOVA3, MC2, FİFA12, Asphalt 6 vs.. İnternetide gayet tatmin ediciydi. reedPAD4'ü sen düşün artık. Çok daha iyisi ve hat takabiliyorsun.
3 de gayet iyi akıcı fakat 512 MB ram biraz sıkıntılı olabiliyor ICS de. 4de 1GB ram olduğu için önerdim ama 3 de alabilirsin tabi sınırda ki oyunları oynamamayı göze alıyorsan. sade 3 değil yalnız. 3 Lite olan.
CABBAR
Üye
PolyPad 7208hd aldım ben 325'e. Tavsiyem budur biraz daha para katip bunu alabilirsin 2*1.5 ghz hızda
memiqx
Üye
Konu Sahibi
Yok ya lite side asiyor butceyi 300 tl oda. Su linkimdeki 185 tl lik piranha dan memnun kalmazmiyim acaba 1 gb ram 1.6 ghz islemci fln