Açık uygulamaları arka planda çalıştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Açık uygulamaları arka planda çalıştırma
Arkadaslar.aradım ama bulamadım.Açık olan uygulamaları nasıl gizleriz? Yani görev yöneticisinde görünmesin?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
handy taskman olmasi lazimdi bi onu arastir

MaxipmaN

Üye
Android adamın kanına işlemiş ya da sarhoş

najanaja

najanaja

Üye
kardeşim jbak taskman i kur on numara ben N8 i ilk aldığımdan beri onu kullanıyorum. İstediğin pronun üstündeyken seçeneklerden taskmande asla gösterme seçeneği war onu seçtinmi hiç görünmüyo o pro ben bikaç sistem dosyasına uyguladım mesela hep orada görünüyodu artı tel ilk açıldığında rehber sat galeri gibi şeyler oromatik açılıyo yine aynı seçeneklerden bunları arkaplanda sonlandır dediğin zaman o proları otomatik kapatıyo ve daha biçok özelliği var kesinlikle denemelisin ayrıca tr dil desteğide mevcuttur :oke:

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Kullandım ama Tuşa basılı tutunca Jbak Taskman Çıkıor?

Ayarlarını bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Kullandım ama Tuşa basılı tutunca Jbak Taskman Çıkıor?

Ayarlarını bilmiyorum

najanaja

najanaja

Üye
e adı üstünde kardeş tuşa basılı tutunca taskman açılacak elbet :) orjinal görev yöneticisi yerine bu çıkacak. walla dili türkçe ayarlarını bilmicek bişey yok açıkçası, kullanımı çok basit bi pro. Ha sen orjinal görev yöneticisini kullanmak ve orda gizlemek istiyosan öle bi pro yok farklı bi taskman kullanmak zorundasın illaki.

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
oke

Kayahan14

Kayahan14

Üye
e adı üstünde kardeş tuşa basılı tutunca taskman açılacak elbet :) orjinal görev yöneticisi yerine bu çıkacak. walla dili türkçe ayarlarını bilmicek bişey yok açıkçası, kullanımı çok basit bi pro. Ha sen orjinal görev yöneticisini kullanmak ve orda gizlemek istiyosan öle bi pro yok farklı bi taskman kullanmak zorundasın illaki.

+1 .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt