Kasığında yırtık teşhis edilen Muslera 2 ay yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kasığında yırtık teşhis edilen Muslera 2 ay yok!
Galatasaray, Gaziantepspor karşısında sadece 2 puan bırakmadı..
Maç sırasında kale vuruşu yaparken ayağı gerilen ve kasığında yırtık tespit edilen Fernando Muslera’dan da kötü haber geldi.
Uruguaylı file bekçisinin en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Galatasaray, 2 hafta sonra Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena’da oynayacağı yılın son derbisinde Muslera’dan yoksum sahaya çıkacak.
Başarılı file bekçisinmin tedavisine ise hemen başlandı..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Geçmiş olsun Muslera'ya...

benighted

benighted

Üye
oncelikle gecmis olsun.ancak bu oyuncunun hakettigi ceza olan en az iki mac cezayi almaz ve isine gelen GS yonetimi de sesini cikarmazsa ve macta oynatirlarsa adalet bir sekilde yerini bulur. Ki bir futbolcunun sakatlanmasi kadar kotu birsey yok.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle gecmis olsun.ancak bu oyuncunun hakettigi ceza olan en az iki mac cezayi almaz ve isine gelen GS yonetimi de sesini cikarmazsa ve macta oynatirlarsa adalet bir sekilde yerini bulur. Ki bir futbolcunun sakatlanmasi kadar kotu birsey yok.

adam iyi hissediyorum derse yapacak bişey yok kötü hissediyorsa idi söylerdi heralde beni çıkarın diye :hmmm hafta içi braga maçı var 2 hafta sonra fenerbahçe maçı :hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş ş.ligi maçına yetişir ufuk hiç iyi kaleci değil. artık melo geçer kaleye alıştık artık

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
geçmiş olsun

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
inş ş.ligi maçına yetişir ufuk hiç iyi kaleci değil. artık melo geçer kaleye alıştık artık

çok zor lig tv gs tv trt3 aynı anda söyledi en az 2 ay yok braga ve fenerbahçe maçını kaçırdı sakata geldik

benighted

benighted

Üye
adam iyi hissediyorum derse yapacak bişey yok kötü hissediyorsa idi söylerdi heralde beni çıkarın diye :hmmm hafta içi braga maçı var 2 hafta sonra fenerbahçe maçı :hmmm

ben ondan bahsetmiyorum son lig macinda direk kirmizi kart goruyor ve bir mac ceza aliyor bunun neresinde adalet.ve gs yonetimide tamamen isine geldigi icin sesini bile cikarmiyor.hatirlarsaniz caner soylemedigi soz icin nereden biliyorum ,sozu soyleyen kisi itiraf ediyorda ondan, 2 mac ceza aliyor burada adaletten bahsetmek mumkun degil, ancak adalet bu sekilde tekabul edebilirdi. Tabi yazik oldu bu kadar basarili bir oyuncuya.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

ben ondan bahsetmiyorum son lig macinda direk kirmizi kart goruyor ve bir mac ceza aliyor bunun neresinde adalet.ve gs yonetimide tamamen isine geldigi icin sesini bile cikarmiyor.hatirlarsaniz caner soylemedigi soz icin nereden biliyorum ,sozu soyleyen kisi itiraf ediyorda ondan, 2 mac ceza aliyor burada adaletten bahsetmek mumkun degil, ancak adalet bu sekilde tekabul edebilirdi. Tabi yazik oldu bu kadar basarili bir oyuncuya.

o konulara girmek istemiyorum konu dışına çıkmayalım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

abi ne adaletinden bahsediyorsunuz ki siz hala :D TÜRKİYE lignde adalet olsayydı siz şuan kümedeki takımlarla tartışıyor olucaktınız bizimle musleranın durumunu değil :D inş en kısa sürede iyileşir artık.

benighted

benighted

Üye
ben soyleyecegimi soyledim herkes ne de olsa isine geldigi gibi konusacak bana sadece "tarafsiz" medyadan duyduklarini soyleyenlerle tartismaya girmek istemiyorum. Keske Muslera hakkettigi cezayi alsaydi da sakatlanmasaydi diyorum son olarak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe maçında olmaması birşeyi ifade etmiyor . Oynasa bile en az 2 atıyoruz yani . :)

Geçmiş olsun bu arada ... Galatasaray in melosu var ya hani, hiç sıkıntı olmaz ...!

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada böyle bir haber ve bilgi yok .
Adam braga maçına yetiştirilmeye çalışılıyormuş . :ehe

onurca06

onurca06

Üye
Fenerbahçe maçında olmaması birşeyi ifade etmiyor . Oynasa bile en az 2 atıyoruz yani . :)

Geçmiş olsun bu arada ... Galatasaray in melosu var ya hani, hiç sıkıntı olmaz ...!

3 tane de yiyorsunuz ama. Bknz. Süper Kupa maçı :)

Muslera olmazsa Melo o da olmazsa sırasıyla Elmander, Burak Yılmaz... :)

- - - Eklendi - - -

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Fernando Muslera'nın Gaziantepspor maçının ardından sağ ön uyluk adalesinde (rectus kasında) grade 1-2 yırtık tespit edilmiştir. Uruguaylı kalecimize kök hücre enjeksiyonu yapılarak tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

arslansem

arslansem

Üye
Kök hücre tedavisi ve 10 numara sağlık ekibimiz var.En son Elmander sakatlandığında 2 ay yoktu 1 hafta sonra oynadı :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Inşallah yetişir aslında ufukta iyi kaleci ama heyacan çok olmadık yerlerde gol yiyebilir

- - - Eklendi - - -

Kök hücre tedavisi ve 10 numara sağlık ekibimiz var.En son Elmander sakatlandığında 2 ay yoktu 1 hafta sonra oynadı :D

hakkatten bizim sağlık ekipleri ölüyü bile diriltir :ehe

• Beğen
Tepkiler: arslansem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...