terapi1
Üye
şuanlık bakamayorum tlfn yok. Ama düzelmez tek çözüm yolu fonttur
anladım

şuanlık bakamayorum tlfn yok. Ama düzelmez tek çözüm yolu fonttur

hocam 4x4 te cr ve uda dosyaları yok fp3 teki 4x4 ünküleri mi kullanacaz yoksa 3x4 te var onları mı ?
eskisk dosyalar için 3x4 ün dosyalarını kullanın...bn simdi indirdim ama 4x4 menu duzeninde tek 1 dosya war , kalanını dosyaları 3x4 ten alıyorum , oylemi yapıcaz
daha akşam yükleme fırsatım oldu gerçekten 10 numara eline emeğine sağlık üstad
hakan şu pure fontunu paylaşır mısın başka pure fontlar buldum ama uyumlu deil
emeğine sağlık yükledim bnde, ama yazılar kalın hoş durmuyo sanki onu nasıl düzelteblrm
anlamadığım bişey var niye tarayıcının daha gelişmiş bir versiyonu varken her seferinde eski versiyonunu kullanıyon![]()
en sorunsuz çalışanı bu. En son versiyonda müzik çalarda sorun yaratıyor...he tamamama ondaki arama özelliği güzl
senin yazılımda var
- - - Eklendi - - -
fakat son sürümü kullanırken telefona ters bişey yapmadıkca mesela hard forma fln atmadıkca müzik çalarda sorun olmuyodu
- - - Eklendi - - -
bide cfw de 2 tane uygulama kısa yolları widgeti var niye daha fazla yapmadın![]()

modlarda var sende hazır bekliyosan vay halimekalsaydı iyidi
- - - Eklendi - - -
onun haricinde güzel![]()
güle güle kullan kardeşimherşey iyi güzel ama şarjı yarı yarıya düşüyor telefonun.
Cmd 17 block hatası çözümü Bir çok forumda rastladım telefona flash
atarken cmd 17 block hatası ile karşılaşan
arkadaşlar var çözümü çok basit arkadaşlar ...
Usb kablonuzu pcnin ön panelindeki usb
girişlerine bağlıyorsunuz bu yüzden bu sorunu
geçemiyorsunuz. Pc'nin arka bölümündeki girişlerden bağlayın hiç
bir hata almadan flash'ınızı atın...
ALINTIDIR:::
- - - Eklendi - - -
forumda bi arkadaş yazmıştı bunu kopyalayıp attım buraya belki birinin işine yarar diye. Ben denedim kesinlikle işe yarıyor.
nfe veya Nokia cooker ile ulaşabilirsinselam aleyküm Hakan hocam.rofs2 nin içine nasıl gire bilirim? Yani o arşiv gibi biseymi?