Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

tihame

Üye
tesekkurler guzel oyun /oyun beta surum mu ?

oqlahoma

Üye
arkadaslar sd dosyasinin baska linki yokmu uploaded hep dosya limitiniz bitti halbuki kac defa resetledim modemi digerleride adfly oda baglanmiyor

Türe

Türe

Üye
Kasiyo la bu :hmmm

fb_5800

Üye
S3'te açılmıyor yuvarlak bişey dönüyor sonra kendi kendine atıyor.

cukuleaks

Üye
Bendede mc resmi geliyor ve atıyor harbiden :allalla:

burakkeklik2010

Üye
yaf galaxy wonder orjinal romda rahatca çalışan oyun nasıl olurda s3 de çalışmaz anlam veremedim .

hakan_710

hakan_710

Üye
S3'te açılmıyor yuvarlak bişey dönüyor sonra kendi kendine atıyor.
%99 sd dosyasını düzgün atamamışsın. oyun offline olduğu için (yani sd datalarını internetten indiremediği için) kapanıyor. kontrol et sorun olmaması gerek. birazdan indirip s2 de deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

yaf galaxy wonder orjinal romda rahatca çalışan oyun nasıl olurda s3 de çalışmaz anlam veremedim .

adımları düzgün yaparsanız çalışmaması için bir neden yok

hakan_710

hakan_710

Üye
oyun sorunsuz çalışıyor titanium backup a da gerek yok. ilk sayfada anlatılanları uygularsanız sorun çıkmayacak. ben de ilk başta çalıştıramadım ama sonradan düzelttim. yapmanız gereken indirdiğiniz sd dosyasını rardan çıkardıktan sonra main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb uzantılı dosyanın uzantısını .zip yaparak winrar ile açıp içerisindeki 64 tane dosyayı sdcard\Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM\files klasörünün içine atıp oyunu çalıştırmak.. iyi oyunlar

- - - Eklendi - - -

bunlar da ilk resimler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

ozen yuksel

Üye
son arkadasın dediklerini yapın...çalıştı ben yaptım ..oldu...s3 de... ama sanki kasıyo galiba

Eklentİndiriyor

Üye
abi kasıyor xperia neo v de :( ağır oynatıyor daha doğrusu çok fazla takılma oluyor oynamaktan soğdum.

WebStyle

WebStyle

Üye
Galaxy Note 10.1 tablette dosya açılamıyor diyor :S (APK)

Üst Alt